streda 11. januára 2017

Začal som s AC, ale potom som to nechal

Počul som už o viacero ľudí, ktorí vedeli astrálne cestovať (AC), ovládali lucídne snenie (LD), ale potom to nechali. Chcel by som sa k nim teda vyjadriť.
Argumenty týchto ľudí sú často dosť iracionálne. Najčastejšie to zdôvodňujú tým, že AC nepotrebujú preto, lebo táto realita ich naučí najviac a je pre nich najlepšia škola. Fyzický svet je realita, ktorá j najlepšou školou.
                  Častokrát sa zamýšľam nad týmito ľuďmi a rozmýšľam prečo AC nechali, pravda môže byť celkom iná ako hovoria oni sami. Napadla ma veľmi zaujímavá, logická a pravdepodobná teória, ktorá by vysvetlila, prečo niektorí ľudia ktorí sa naučili AC, to potom nechali.
                  (Ide zväčša o ľudí, ktorí už mali nejakú predispozíciu na AC, to však v tomto kontexte nie je podstatné).
Zo začiatku ich tiahne zvedavosť k LD a AC a neskôr zvedavosť a prvotná zapálenosť začína opadávať.
Udržať si schopnosť AC si vyžaduje veľkú námahu, ani pre človeka ktorý má na to predispozície to nie sú jednotlivé vytelesnenia jednoduché a ľahké.
Z dôvodu pohodlnosti i lenivosti daný človek na miesto toho aby na sebe intenzívne a namáhavo pracoval, si radšej vyberie tú ľahšiu cestu. Je pohodlnejšie na sebe nepracovať a leňošiť ako sa každý deň pokúšať o AC a každý deň na sebe s veľkou námahou pracovať
Nakoniec si daný človek skončenie astrálneho cestovania racionalizuje tým, že AC vôbec nepotrebuje a že aj tento svet ho veľa naučí (čo so svojho uhľa pohľadu pravda je).
                  Ďalší iný dôvod nezáujmu o AC by hypoteticky mohla byť aj celková duchovná nepripravenosť, nezrelosť, že karma a zákony vesmíru, z nejakého dôvodu daného človeka od AC odradia

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára