pondelok 9. januára 2017

„Diskusný klub“ priaznivcov a sympatizantov šamanizmu

Je logicky správne aby sa ľudia so spoločnými záujmami čo najviac spájali. „Diskusný klub“ priaznivcov a sympatizantov šamanizmu nebude nič iné ako obyčajné stretnutie a vzájomné rozprávanie sa medzi sebou ľudí so spoločným svetonázorom – ľudí, ktorí majú jasný názor na náboženstvo, kresťanstvo a sú presvedčení, že je potrebné v spoločnosti presadiť šamanské hodnoty. Cieľom diskusného klubu je vytvoriť komunitu ľudí a vytvoriť priateľstvá, priateľské väzby medzi podobne zmýšľajúcimi ľuďmi. Je dobré ak si dotyční človek nájde podobne zmýšľajúceho priateľa a nie je so svojím svetonázorom osamotený. Pôjde aj o zjednotenie ľudí s podobným zmýšľaním. Vznik takejto „šamanskej komunity“ zabezpečí aj to, že akýsi pozitívny „egregor“, silné energetické pole, ktoré môže mať až tak silný vplyv, že to zmení zmýšľanie celej populácie – málokto si uvedomuje aká je v tom veľká sila. Zo „základne“ šamanskej organizácie môže vznikať aj viacero osvetových neziskových šamanských projektov.
Veľmi pozitívne bude ak v diskusných kluboch partnerstvá-priateľstvá, neskôr manželstvá a e neskôr celé rodiny. Je veľmi pozitívne ak obaja z manželského páru majú rovnaké presvedčenie a rovnaké ciele. Do ich rodiny, do ich detí sa inkarnujú veľmi silné a pozitívne duše – budú to ľudia, ktorí zmenia svet (šamani hovoria, že duši veľmi záleží a nie je jedno do akej rodiny sa inkarnuje – budú to duše, ktoré sa budú chcieť aktívne venovať šamanizmu a priniesť na túto planétu čo najviac svetla).
Obyčajným rozhovorom medzi ľuďmi dochádza k vzájomne veľmi intenzívnej výmene energií, hoci si to ľudia neuvedomujú. Už samo o sebe takáto výmena energií je všeobecne pre človeka veľmi výhodná – dá sa to označiť ako forma určitého druhu meditácie. Súčasná doba individualizmu nie je príliš dobrá.
Nie je nevyhnutné a potrebné, aby téma rozhovoru bola len o téme šamanizmu. Už len to samo o sebe že sa stretnú a vzájomne rozprávajú ľudia s podobným šamanských svetonázorom je úžasná vec.
Je treba brať maximálny ohľad na nových prichádzajúcich členov, aby prostredie nebolo pre nich príliš „cudzie“.
Aj po skončení každej spoločnej šamanskej meditácie budú ľudia organizátormi vyzvaní/povzbudení, aby sa vzájomne snažili medzi sebou porozprávať, prípadne nájsť si priateľstvá, atď.
              Nevýhoda takejto otvorenej šamanskej komunity je to, že do nej nemusia chodiť len príjemní ľudia, ale aj ľudia ktorí budú robiť problémy, chodiť s cieľom len povysávať energiu s ostatných a podobne. S takýmito nepríjemnosťami je treba počítať – nedá sa nič robiť.
              Výhoda šamanskej komunity je to, že by ľudí s tejto komunity mali veľkú motiváciu kontaktovať aj tzv. pozitívne mimozemské civilizácie a tak pomôcť ľuďom v šamanských meditačných technikách a mnoho ďalšom. Bez existencie takejto komunity sa tieto bytosti nemajú komu zjaviť.

Upozornenie: tieto informácie pochopí jedine človek, ktorý lepšie pozná učenie pôvodných kmeňových peruánskych šamanov

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára