streda 11. januára 2017

Astrálne cestovanie a šamanizmus

Samotné astrálne cestovanie má výhodu, že tam človek prijme dosť veľa pozitívnej energie, aj čakry sa tam dosť nabíjajú energiou. To má aj veľkú výhodu v zmenšení utrpenia - náš život projektujú čakry a čím sú čistejšie tým menej má človek utrpenia, takže to je niečo veľmi praktické. (Ak má človek úplne čisté čakry, tak utrpenie nemá vôbec).
                  Ale nie všetko je len o opustení tela. Ešte veľmi ťažká práca je schopnosť vedieť sa vôbec orientovať v iných svetoch a dimenziách, vedieť sa tam vôbec pohybovať. Údajne je to dosť ťažké. Veľké umenie je aj pohybovať sa v tomto samotnom svete po planéte zemi, je to ťažšie ako sa pohybovať astrálnym svetom, kde to človeka vytláča ako bublinu nad vodnú hladinu, vytláča to do vyšších svetov.
                  Plnohodnotne ovládajú AC až šamani, resp. človek ktorý má za sebou kompletný a celý šamanský výcvik. Tento výcvik je extrémne ťažký a náročný a trvá 10-15 rokov, môže sa to robiť povedzme v Peru, kde sú najvýznamnejší šamani na tejto planéte.
                  Samozrejme v dneštnej dobe má málokto motiváciu na sebe viac pracovať, dnes ľudia netúžia po ničom inom ako po podohlí (hovorí sa tomu hedomizmus) a málokomu sa chce na sebe pracovať s veľkou námahou a drinou na duchovnom raste aj vo forme naučiť sa ovládať AC, naučiť sa komunikovať a čo najviac komunikovať s najvyššími "anjelskými" bytosťami, ktoré sa v južnej Amerike nazývajú "apu" a podobne. (Aj to je súčasť šamanského výcviku.)
Aj vrcholový športovec ak chce byť úspešný musí na sebe pracovať s veľkou drinou, aby dosiahol medailu, alebo aby aspoň skončil na dobrom umiestnení. Podobne je potrebné pracovať aj na čo najlepšom ovládaní AC.
                  V prípade liečiteľstva šamanovi posielajú veľmi silnú a vysokú energiu priamo od Absolútna práve tieto bytosti apu.
                  Telepaticky je možné kontaktovať aj mimozemské civilizácie, čo šamani veľmi dobre ovládajú.

Skúsenejší šamani dokážu mnoho nadprirodzených vecí, ako 
-materializácia a dematerializácia (zhmotnenenie alebo odhmotnenie) predmetov
-breathariánstvo (žiadna potreba prijímať potravu)
-bilokácia (byť hmotne fyzicky prítomný na dvoch miestach v tomto hmotnom svete)
-teleportácia (premiestnenie fyzického tela z jedného miesta na druhé v rámci zlomku sekundy v tomto fyzickom svete)
-schopnosť premiestniť sa do minulosti a byť a zhmotniť sa aj do situácie niekoľko tisíc rokov dozadu
-a samozrejme aj liečenie aj smrteľne chorých ľudí, aj najťažšie prípady v rámci veľmi krátkeho času, povedzme 10 minút.
Úplne najlepší šamani ktorí tu boli ešte pred pár rokmi (teraz už na tejto planéte nie sú) dokážu liečiť údajne aj samotným dotykom
****************************************************************
Liečením chorôb dokážu človeka významne zbaviť utrpenia.
                  Tiež šamani sami majú natoľko čisté čakry že sú schopní vidieť aury, podrobne vidieť činnosť čakier a mieru ich znečistenia. Za relatívne krátku chvíľu dokážu šamani čiastočne danému človeku prečistiť čakry, resp. odstrániť z čakier určité negatívne "kódy" a "programy" ktoré človeka zväzujú obmedzujú a spôsobujú mu utrpenie.
Šamani dokážu danému človeku podstatne zmenšiť utrpenie v jeho živote. A to je veľmi významné a veľmi praktické takto pomáhať ľuďom
*************************************************************************
Šamani sa môžu aj autoiniciovať.“
Tak áno, to môžem v mnohom súhlasiť, samozrejme čo ja viem z počutia, tak astrálnych dimenziách je veľa učiteľských bytostí a bytostí ktoré sú veľmi ochotné a schopné človeku napomáhať k duchovnému rastu.
A pokiaľ to človek myslí so svojim duchovným rastom naozaj veľmi úprimne, vážne a chce na sebe pracovať aj s veľkou drinou, verím že môže sa stať z neho šaman aj bez pomoci druhého šamana.
Na druhej strane aj živý šaman na tejto planéte má zasa zrejme svoje určité výhody v porovnaní s učiteľskými bytosťami.
***************************************************************************
Nie je dôležité snažiť sa pripodobniť nejakým veľkým šamanom,trebárs napodobňovaním ich kultúry a byť veľký...
Radšej byť človek zdravého "sedliackeho" rozumu ako nejaký okrasný preduchovnelý umelo pozitívny snob.
Na nič je byť nejakým komixovým superhrdinom a spasiteľom ľudí.
Tiež môže ísť o človeka trpiaceho svojou vlastnou dôležitosťou, namyslenosťou a "silným" egom (aj psychiatria má na to svoj pojem napr. "blud megalománie" https://cs.wikipedia.org/wiki/Blud)
Falošne "preduchovnelí" alebo falošne "duchovný" ľudia môžu byť často krát kadejakí trápni exhibicionisti, ktorí potrebujú na seba upozorňovať.
Počul som, že niektorí ľudia, ktorí sa domnievajú, že sú osvietení, sa predvázadjú a upozorňujú na seba s roztrhaným otrhaným oblečením.
                  Naopak počul som, že ľudia ktorí sú na tom skutočne duchovne vysoko sú veľmi skromní, utiahnutí, nikdy na seba neupozorňujú, v žiadnom prípade sa nedávajú uctievať (ako je to typické u indických guruov) atď.
Veľkou pokorou sú známi aj Amazonskí či Andskí šamani. Ak sa niekto pokúša týchto šamanov obdivovať alebo uctievať, zasypú daného človeka čiernym humorom a sarkastickými poznámkami, aby ho od uctievania odradili.
*********************************
Výhody astrálneho cestovania
Hlavná výhoda AC je v tom, že telo vytelestnenie veľmi silne posilní a dodá mu energiu. Teda nebudeš mať žiadne choroby.
Celkovo AC zvyšuje vibrácie tvojmu vedomiu, posúva ho bližšie k Absolútnu, čo sa v praxi prejaví že v živote budeš mať menej komplikácii, starostí, utrpenia, menej obmedzení a viac slobody. Vo všetkých oblastiach života by si mal byť viac úspešný.
Žiť na planéte Zemi znamená aj prežívať extrémne veľa utrpenia, starostí s trápenia pre každého človeka bez výnimky - utrpeniu (v tom najširšom význame) sa nijak nevyhneš hlavne vo vyššom veku (mysli do budúcna). Ale ak ovládneš AC, nebudeš mať utrpenie, komplikácie obmedzenia a budeš v živote úspešný. Budú ťa sprevádzať len pozitívne "náhody" a negatívnym "náhodám" a komplikáciám sa v osude života jednoducho vyhneš.
                  Naopak ak človek trpí alebo je chorý, živí zlo - živí a posilňuje démonické bytosti.
Samozrejme aj náboženstvo učí ľudí trpeli a aby vyhľadávali utrpenie (nasledovať Kristov kríž) - náboženstvo je zvrátené. Treba robiť opak toho čo robí náboženstvo - všemožne sa vyhnúť utrpeniu.
                  Utrpenie je široká vec, zahŕňa všetko negatívne v našom nevedomí, napr. aj disharmónia v medziľudských vzťahoch, zlá nálada, atď. ...

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára