streda 11. januára 2017

Astrálne cestovanie (AC)

Astrálne cestovanie je aktivita, pri ktorej duch človeka vyjde z fyzického tela. Podotýkam, že duch má rovnaký tvar ako fyzické telo človeka.
Daný človek pri tom neumrie, fyzické telo vtedy spí, leží na posteli a všetky fyziologické funkcie tela sa zachovajú.
Nehrozí, že by sa duch nemohol vrátiť do tela, pretože ducha a telo prepojuje akýsi strieborný povrazec.
           Kupodivu autor Knihy kazateľ (Biblia) určite astrálne cestovanie poznal. Hovorí o smrti, o pretrhnutí strieborného povrazca, kedy sa už duchovné telo do fyzického tela nevráti
Kniha Kazateľ - kapitola 12
5 ...lebo človek je už na ceste do domu svojej večnosti a z okolitých ulíc už tiahnú oplakávači. (Stane sa tak), až sa pretrhne strieborný povrazec
6 a rozbije sa zlatá čaša, i rozbije sa džbán pri prameni, a doláme sa koleso na studni.
7 A navráti sa prach do zeme, čím bol aj (predtým); a duch sa vráti k Bohu, ktorý ho dal.
Človek zažije astrálne cestovanie často pri zážitkoch blízkych smrti, v ohrození života, v nemocnici.
           Môže nastať aj iná vec: je veľmi nepríjemné, ak sa človek prepadne do kómy. Ak je človek v dlhodobej kóme, vtedy sa jeho duch v tele najčastejšie nenachádza. V takom prípade sa jeho duch rozhodne do tela vrátiť nechce, v duchovnom svete sa človek cíti lepšie. Potom je pre lekárov dilema, či daného človeka odpojiť alebo neodpojiť od prístrojov.
           Ale vráťme sa späť k astrálnemu cestovaniu (AC). Astrálne cestovať môže každý. Ľudí tak láka hlavne spoznávať duchovný svet. Je možné spoznávať aj fyzický svet, napr. astrálny cestovateľ bývajúci na Slovensku sa môže pozrieť čo sa deje v Austrálii. AC nie je limitované vzdialenosťou.
           Človek, ktorý má aktívnejšie duchovné telo spontánne astrálne cestuje už od detstva, ale bežný človek túto schopnosť nemá. Nevyhnutnou podmienkou pre AC je najprv veľmi dobre ovládať meditáciu (cieľom meditácie je mať aktívne duchovné telo, mať energeticky očistené duchovné telo od blokov). Ak dobre ovládate meditáciu, potom na internete nájdete bohaté návody na AC, podľa ktorých sa môžete riadiť.
           Astrálne cestovanie je vec úžasná, keď človek môže chodiť po rôznych svetoch a dimenziách. Na druhej strane si musíte uvedomiť aj zradné stránky astrálneho cestovania. Spomeňme si na úžasnú hinduistickú filozofiu: „všetko je ilúzia, len Boh-Absolútno je realita, pravda, poznanie
To znamená, že ako aj v tomto našom viditeľnom svete sme vo veľkej nevedomosti i klamstve bez toho aby sme si to uvedomovali, tak je to aj v astrálnom svete. Ja tam neskutočne veľa ilúzie. Úlohou, povinnosťou a poslaním astrálneho cestovania je nasledovné:
-celou silou svojej vôle sa snažiť čo najviac spoznať Boha-Absolútno a byť s ním čo najsilnejšom kontakte (nie je to tak, že zo dňa na deň budete s Absolútnom v najtesnejšom kontakte, naopak je to niečo skutočne náročné a ťažké)
-spoznať pravdu, získať poznanie
-neustále sa snažiť rozlišovať ilúziu od reality, subjektívne od objektívneho, lož od pravdy
(dodržať tieto všetky veci skutočne nie je jednoduché a dá nám to veľa námahy)
Pripomienka: Jeden človek robí na Slovensku kurzy astrálneho cestovania. Ísť na takého nie najlacnejšie kurzy vám striktne neodporúčam. Jednak existujú mnohé stránky a internetové fóra o AC, kde sa všetko dozviete a jednak bez dostatočne prečistených čakier nie ste schopný AC v žiadnom prípade. Dajte si pozor, aby ste zbytočne nevyhadzovali peniaze, hlavne ak ich nemáte veľa
Pripomienka 2: Ľudia v nemocniciach nepotrebujú katolíckeho kňaza, ktorý chorým vymýva mozog, ale potrebujú šamansky vzdelaného človeka, ktorý vysvetlí ľuďom existenciu astrálneho sveta a pomôže ľuďom ktorí nemajú od smrti ďaleko sa v astrálnom svete orientovať. Duše to veľmi potrebujú, veľmi im to pomôže. Takáto činnosť šamanov v nemocniciach by bola nesmierne potrebná. To je najlepšia príprava na smrť. Ľudia potrebujú vedieť, že existuje astrálny svet.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára