streda 11. januára 2017

Telepatická komunikácia s ("anjelskou"/svetelnou) bytosťou

"Svetelné bytosti" a komunikácia s nimi

"Svetelné bytosti" a komunikácia s nimi
Kontakt so svetelnými (anjelskými) bytosťami je naozaj možný. Avšak zabudnite na kadejakú pochybnú ezoterickú literatúru a na ezoterické mudrlácie kadejakých ezotericky "duchovných" alebo "preduchovnelých" ľudí. Lacnú ezoteriku zahoďme za chrbát.
Poďme sa touto metódou zaoberať seriózne.
                   Je možné tieto bytosti prosiť o pomoc a oni nám budú pomáhať. Pomáhať môžu vo rôznych veciach - napr. v riešení každodenných problémov, v meditačných technikách (napr. práca s čakrami).
                   Ak ich o niečo poprosíme o pomoc, ich pomoc sa prejaví veľmi účinne, avšak nenápadne, spôsobom pozitívnych "náhod", resp. v sérii pozitívnych "náhod", (resp. nenáhodných náhod). Nakoľko je ich pomoc nenápadná, ľahko človek môže zabudnúť, že mu vôbec pomohli.
                   Kontakt so svetelnými bytosťami s princípu nemusí byť jednoduchý hlavne pri pomoci v meditácii, je to metodicky náročné sa správne na ne naladiť (dôležitá je správna metodika).
Celkovo kontakt so svetelnými bytosťami je relatívne náročná vec a vyžaduje si to oddaný tréning aj niekoľko rokov (teda nie je to žiaden lacný ezoterický návod). A zdokonaľovať sa v kontakte s nimi môže človek aj celý život.
Chyba a problém je predovšetkým v ľuďoch samotných, že vo svojej lenivosti, by chceli okamžite vidieť výsledky a okamžite mať z toho prospech. Seriózny duchovný systém je ale o inom: o vytrvalosti a oddanosti. A nevzdávať sa.
**************************************************************************
S bytosťami môžete telepaticky (myšlienkovo) komunikovať a môžu vám poskytnúť informáciu a dobrú radu. Tiež môžu napr. pomôcť aby ste mali silnú vôľu mať silu energiu nájsť si čas na meditáciu, čo nie je tiež také jednoduché.
Môžu pomôcť zmierniť utrpenie a ľahšie zvládnuť ťažšie situácie v živote.
                   Bytosť si netreba nijako vizualizovať, predstavovať si, predstaviť si ju treba čo najviac abstraktne.
Svetelnú bytosť môžete prosiť o pomoc veľmi jednoducho: v myšlienkach si jednoducho poviete: svetelná bytosť pomáhaj mi s týmto a týmto, atď.
Bytosť vás bude vždy "počuť" o to sa obávať nemusíte.
************
Svetelná bytosť nám môže zdeliť informáciu aj takým spôsobom, že sa nám v mysli spontánne vynorí nejaká informácia/myšlienka, ktorá zdanlivo pochádza od nás z našej mysle. V skutočnosti nám to ale povedala daná bytosť.
*************
Spôsob ako nadviazať so svetelnými bytosťami aj hlbší energetický kontakt (aj vrátane toho prežitku ktorý som ti spomínal) je snažiť sa od týchto bytostí získať nejakú informáciu radu a podobne.
                   Keď sa snažím vylaďovať, aby som od bytostí získal nejakú informáciu tak popri tom automaticky sa niečo zmení k lepšiemu aj na energetickej úrovni (to je moja skúsenosť).
*************
Čo sa týka mňa, tak niekedy zažívam zaujímavé stavy (nenazval by som to "osvietením", ale niečo čo sa tomu približuje), keď intenzívne prosím o pomoc svetelné bytosti.
Ide o zmenený stav vedomia, kedy je človek užšie prepojený s vysokým energetickým zdrojom, ktorý je ale ťažko popísať slovami. Je to niečo čo človeka rozhodne posúva dopredu.
*************
25. 11. 2015 Niektoré rady na telepatickú komunikáciu so svetelnými bytosťami
Je potrebné byť v tichu, samote a snažiť sa sústredene a pasívne vnímať "hlas" bytostí, snažiť sa vnímať akú informáciu ti vnuknú.
Ak sa človek dobre naladí na svetelnú bytosť, tak je to dosť príjemný pocit a človek cíti, že nie je to len fantázia a "výplod" z podvedomia.
Spoločne s informáciou bytosť aj pozitívne "preprogramuje" podvedomie (nevedomie) a pošle s nimi aj veľmi jemnú formu pozitívnych energií - je to niečo príjemné.
Ak vám bytosť povie nejakú informáciu, tak nie je to len taká obyčajná informácia, bytosť vám ju pomôže danú informáciu aj vnútorne hlboko pochopiť a vnútorne prežiť.
Bytosť vám tak aj môže poradiť čo konkrétne v v meitačnej technike robíte zle, čo treba napraviť a dá ti dobré rady.
Niekedy ale nie je dobré presne lipnúť na konkrétnych otázkach a konkrétnych témach, na ktoré vám má bytosť odpovedať, ale len pasívne vyčkávať, čo vám daná bytosť vnukne. Bytosť vám vnukne najčastejšie takú informáciu, ktorú v danom prítomnom okamžiku alebo v daných chvíľach najviac potrebujete.
Celkovo človek by mal byť pri tom akosi správne pasívny a nemal by sa prehnane silne "snažiť" o komunikáciu s bytosťou, pretože potom čo človeku znemožňuje sa naladiť na bytosť. Človek by sa nemal "namáhať" len pasívne sledovať bytosť aké informácie vnukne.

Telepatická komunikácia s ("anjelskou"/svetelnou) bytosťou

Dôvod prečo sa je výhodné naučiť telepatickej meditácii je to, že je to najľahšia a najúčinnejšia technika.

Osobný zážitok
Pred pár dňami sa mi stal zaujímavá zážitok popri telepatickej komunikácii so svetelnou bytosťou: po myšlienkovom vyprázdnení, sa v priebehu 10-30 sekúnd stala zaujímavá vec: za takýto krátky moment som mal zrazu v sebe toľko veľa energie, čo by som pri čakrovej meditácii získaval aj niekoľko dní - bolo to až tak veľa energie, že až to bolo trochu nepríjemné (ale rozhodne by som to chcel zažiť znova)

Telepatická komunikácia s ("anjelskou"/svetelnou) bytosťou apu - návod
V súvislosti s týmto je dôležité povedať prečo je vlastne potrebné a dôležité komunikovať so svetelnou bytosťou.
- filozofia Árijcov (ktorá sa dodnes zachovala v kultúre hinduizmu) hovorí že najväčšie zlo je nevedomosť a že poznanie je niečo veľmi prínosné a oslobodzujúce. Každá informácia, každé poznanie ktoré nám bytosť odovzdá je nesmierne prínosná a užitočná pre nás. Bytosť vám môže odovzdať informácie, "ušité ma mieru" individuálne presne pre vás, čo Vám napomôže ku sebepoznaniu, povie vám informácie ktoré potrebujete konkrétne vy do života.
- hlavná motivácia a dôvod telepatickej meditácie s bytosťami je to, aby vám bytosti urobili v živote veľký obrat k lepšiemu ("revolúciu živote"), aby ste mali v živote čo najmenej utrpenia a aby sa vám darilo s meditačnými technikami.

Samotný návod je nasledovný:
-najprv poproste svetelné bytosti celkovo o energetickú ochranu (je to dosť dôležité)
-snažte sa sústrediť/koncentrovať na to, ako vám bytosť zdelí nejakú informáciu vo forme myšlienky. Veľmi sa snažte na túto vec koncentrovať
-popri tom sa vám samozrejme budú vynárať rušivé myšlienky, od ktorých sa je treba vyprázdniť. Akým spôsobom, tak to som už uviedol. Nemusíte ale ignorovať také myšlienky, ktoré sa vám spontánne vynorili a zároveň majú nejaký múdry význam, ak ide o múdru a pre váš život užitočnú a praktickú myšlienku. Ak budete v daný prítomný okamžik intuitívne cítiť, že je to správne, tak meditáciu prerušte a snažte sa nad danou novou informáciou rozjímať - lepšie danú informáciu "spracovať" na úrovni rozjímania. Po nejakých povedzme cca 1-2 minútach, môžete v telepatickej meditácii znovu pokračovať
-a ak sa od rušivých myšlienok vyprázdnite úplne dôjde k zmene stavu vedomia (či už v menšej alebo väčšej miere) a môžete cítiť ako vám niečo povie priamo. Intuitívne budete cítiť, že myšlienka sa len nevynorila z vášho podvedomia, ale ide o niečo vyššie

Celkovo bytosť svetla si predstavujte ako niečo ďaleko väčšieho, vyššieho a mocnejšieho ako náboženskú predstavu Boha. Viac o tejto problematike na tomto linku:
Náboženský Boh vs. šamanizmus a Absolútno
http://samanizmuss.blogspot.sk/2017/01/nabozensky-boh-vs-samanizmus-absolutno.html
****************************
Takto som radil ako na telepatiu jednému človeku
Odporúčal by som ti telepatickú komunikáciu so svetelnými bytosťami. Tu je nejaký stručný návod: rozjímaj, plne zapájaj rozum. Hlboko sa sústreď. Nalaď sa na vyššie dimenzie a popros svetelné bytosti, nech ti vnuknú myšlienky, informácie, ktoré sú pre teba veľmi užitočné. Potom sa ti v rámci rozjímania spontánne zjavia veľmi užitočné a povzbudivé myšlienky. Zdanlivo akoby sa tie myšlienky vynorili priamo z teba - v skutočnosti je to ale od bytostí. Celkovo je to veľmi jednoduché a ľahké - aj to si musíš uvedomiť - je potrebné aby ti to celkovo robilo radosť.
A ja vždy aj zapisujem do mobilu do poznámok tie informácie a vety, ktoré mi telepaticky bytosti priniesli. Veľmi mi to pomáha. Potom si to opakovane čítam
****************************
Predchádzajúci článok:
Svetelné bytosti a komunikácia s nimi
http://samanizmuss.blogspot.sk/2017/01/telepaticka-komunikacia-s.html

Telepatia ako základ v živote

Ako najdôležitejšie a najzákladnejšie poslanie človeka počas života na zemi, vnímam naučiť sa telepatickej komunikácii s bytosťami svetla. Aspoň počas mojej osobnej telepatickej komunikácii mi bola vnuknutá takáto rada. 
Vesmírne zákony neumožňujú, aby nám svetelné bytosti vo väčšej miere pomáhali, keď ich o to neprosíme. Avšak v prípade aj sa snažíme s nimi komunikovať a prosíme ich o pomoc, radi nám významne pomôžu a zabránia nám v živote tzv. zbytočným formám utrpenia, ktoré nás nič nenaučia.
Na naše planéte miliardy ľudí komunikuje s bytosťami s iných dimenzií - deje sa tak pri každom náboženskom (najmä kresťanskom a islamskom) obrade či modlitbe. V prípade náboženstva sa avšak človek môže výlučne napojiť len na zlé a parazitické bytosti, ktoré chcú z človeka vysávať energiu, zotročiť ho a zmanipulovať. (Viac v článku "Náboženský Boh vs. šamanizmus a Absolútno")
Avšak v prípade telepatickej komunikácie so svetelnou bytosťou sa môžeme napojiť na naozaj nápomocné bytosti, ktoré nás úprimne veľmi milujú.
Je rozumné a správne, keď na tejto dekadentnej planéte telepatickú komunikáciu miliárd ľudí s démonickými bytosťami (v rámci náboženstva), "vyváži" aspoň hŕstka ľudí, ktorých cieľom bude komunikovať s pozitívnymi "bytosťami svetla" s vysokých dimenzií.
                   Na dosiahnutie telepatickej komunikácie je nevyhnutná aj správna metóda. A čo je dôležité, musí byť správna a presná, inak to fungovať nebude (ak človek urobí v nejakom aspekte nejakú chybu, nebude to fungovať). Problém je to, že metodika telepatickej meditácie, nie je možné vysvetliť slovami - je to nevyhnutné aj správne vnútorne pochopiť. Avšak predsa môže byť nápomocný aspoň stručný návod, ktorý sa pokúsim napísať:
-nie je potrebné a nie je ani žiadúce svetelnú bytosť ani vidieť ani ju vizualizovať (nesnažte sa vnímať jej konkrétny tvar atď.)
-bytosť svetla sa snažte cítiť
-od bytosti môžete očakávať (resp. mať za cieľ získať) nejakú informáciu alebo sa len na ňu vyladiť (čo vám zrýchli tzv. energetickú vibráciu vašeho vedomia, posunie vás to "hore" a to je žiadúce a užitočné)
-pre úspech si je nevyhnutné uvedomiť,že celý priebeh telepatickej komunikácie je niečo ľahké a jednoduché a že hneď pri prvom pokuse to bude fungovať najlepšie ako môže (problém je opačne keď si myslíme, že to bude/je niečo ťažké a zložité). Opakujte si afirmáciu, že v tento moment v túto sekundu, už hneď budete môcť plnohodnotne a naplno komunikovať so svetelnými bytosťami - a tak sa aj naozaj stane
-dôležité je zachovať správne pochopenú uvoľnenosť a pasivitu. Nesnažiť sa o nič, nenamáhať sa. Nekonáte Vy ale čin/akciu koná svetelná bytosť - Vy len pasívne pozorujete
-nesnažte sa od telep. meditácie nič konkrétne očakávať. Treba to dodržať v silnej a hlbokej miere. Ak niečo očakávate svojimi vopred určenými predstavami blokujete prácu svetelných bytostí, ktoré chcú vaše vedomie viesť inak/ iným spôsobom ako sú vaše predstavy a očakávania. Nechajte nech všetko vedú svetelné bytosti
-popri telepatickej komunikácii so svetelnou bytosťou je potrebné, resp. dosť výhodné predýchavať srdcovú čakru

Ide pre väčšinu ľudí o dosť abstraktný a málo zrozumiteľný návod, ale ak dáte do toho veľa energie, môže vám aj takýto návod pomôcť. Telepatiu je treba vytrvalo trénovať a nevzdávať sa.
                   Veľmi správne a výhodné je pomocou správnej telepatickej komunikácie a spolupráce s bytosťami si energeticky prečisťovať čakry. Je tiež výhodné čerpať energiu od bytostí so srdcovej čakry do ďalších čakier.
                   Najväčší problém pri telepatii sú vynárajúce sa rušivé myšlienky, ktoré vám prekážajú sústrediť sa na meditáciu. Dávajte si na to pozor, pozorujte sami seba a ak vás vynárajúce sa myšlienky rušia, snažte si to vedome uvedomiť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára