streda 11. januára 2017

Má človek slobodnú vôľu?

Pravda je veľmi nepríjemná a kontroverzná. Väčšina ľudí bohužiaľ slobodnú vôľu jednoducho nemá. Väčšina ľudí nemá dostatočne energetizované a prečistené čakry a z toho dôvodu nimi manipulujú rôzne egregory (egregory sú inteligentné kolektívne myšlienkové zhluky, ktoré majú nechráneného človeka veľkú moc ovládať a manipulovať ním) a tzv. energetické programy. Každý človek má do inej miery slobodnú vôľu – nekto menej niekto viac. Každý človek síce vo svojej podstate slobodnú vôľu má, avšak je silne obmedzená inými vplyvmi.
Viac o egregoroch tu: http://samanizmuss.blogspot.sk/2017/01/egregory-kolektivne-manipulativne.html

Slobodné rozhodnutia?
Ľudia robia vo svojom živote veľmi veľa rozhodnutí. V podstate každý deň človek robí rôzne rozhodnutia čo urobí a čo neurobí. Hoci každý človek si myslí, že je to jeho rozhodnutia sú jeho vlastné slobodné rozhodnutia, v skutočnosti tomu tak nie je a často ide o rôzne vonkajšie vplyvy.

Vytvorenie si názoru
Ľudia si myslia že svoj názor a názory na najrôznejšie veci si vytvorili slobodne. Daný človek sa môže mylne domnievať že ide o jeho vlastný názor, ktorý si sám slobodne vytvoril. V skutočnosti však daný človek podľahol manipulatívnemu egregoru.

Najzávažnejší prejav neslobody
Za najviac závažný prejav neslobody vnímam to, že ak by sa aj ľudia dozvedeli pravdu a poznanie – to znamená poznanie šamanizmu (čo je cesta ku pravej a úplnej slobode a cesta odstránenia utrpenia), tak nie sú toto poznanie aj reálne prijať do života. Rôzne energetické programy náboženstva, materializmu či ateizmu, atď. v tom ľuďom zabránia. Napriek tomu že praktizovanie meditačných techník môže človeku priniesť neskutočné výhody, aj keby sa ľudia dozvedeli o týchto technikách a výhodách, budú o tom hovoriť že je to nejaké hlúposť a podobne. Alebo bude tieto informácie úplne ignorovať a neoslovia ho. Daný človek až po základnom energetickom očistení od rôznych programov (čo dokáže urobiť napr. skúsený pôvodný kmeňový šaman), dokáže šamanské poznanie brať vo svojom živote vážne do úvahy a začne aj reálne praktizovať tieto meditačné techniky. A aj keby chcel daný človek robiť meditačné techniky, má slabú vôľu a predsa len na miesto meditácie sa bude venovať radšej surfovaniu po internete alebo pozeranie televízora – pre meditáciu sa nie je schopný odhodlať. Dovtedy kým je človek silne znečistený programami a otročí im, informáciám o šamanskom poznaní bude veľmi „odolný“, hoci šamanské techniky by priniesli obrovské praktické výhody do jeho života. Sú však aj ľudia (a nie je ich málo), ktorí aj keby boli slobodní, chcú ísť cestou nevedomosti, sebaklamu, dobrovoľne chcú trpieť a nechcú si dať pomôcť.

Kríza v meditácii. Silne depresívne nálady?

(15.1.2017) Predovšetkým je treba povedať, že meditácia je niečo veľmi pozitívne a nie je sa jej treba báť. V rámci procesu meditácie, ale niekedy môže dosť aj k akejsi meditačnej kríze. Človek v rámci meditácie a v rámci procesu sebapoznávania začína prichádzať na to, že vplývajú na neho rôzne negatívne vplyvy, ktoré si dovtedy neuvedomoval, ktoré ho robia neslobodným (ktoré je spôsobené negatívnymi energetickým programami a energetickým znečistením). Človek sa dozvie nepríjemnú pravdu o sebe. Neraz si musí človek prejsť aj ťažkými obdobiami a môže to prechádzať aj do silne depresívnych nálad. Dôležité je sa nikdy nevzdávať a bojovať, nepodliehať zúfalstvu, bezmocnosti, melanchólii, aj keď je to často extrémne ťažké.
Neúspech v meditácii môže byť tiež dôvod k veľkej kríze – človek často zazlieva bytostiam svetla, prečo mu neidú na pomoc. Prečo nepomáhajú je vysvetlené tu https://www.youtube.com/watch?v=9a9zN6K2dOg
Ísť cestou šamanizmu sa vždy oplatí – je lepšie sa dozvedieť nepríjemnú pravdu, ako byť oklamaný v príjemnej nevedomosti a byť otrokom, ktorý miluje svoje otroctvo (a to platí hlavne o náboženstve).


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára