streda 11. januára 2017

Človeka silne ovládajú energetické programy


Nasledovné informácie sú vhodné pre úplných začiatočníkov: ide o úvod do meditácie (január 2017)
V praxi keď budete meditovať, si všimnete problém:
-je ťažké sa k meditácii dostať,
-nemáte k tomu vôľu, silu,
-akoby vás ťahal odpudivý magnet preč od meditácie, rozhodnúť sa k meditácii sa vám zdá utrpenie (ale treba to prekonať),
-alebo vás prenasledujú negatívne náhody, negatívne synchronicity, do deja/osudu dňa vám naprotiveň vbehnú určité „náhody“, že ste nútení venovať čas iným veciam ako je meditácia.
-človek prichádza na to, ž nie je tak slobodný ako si doteraz mysle. Problém je sa vôbec k meditácii dostať – to je najväčší problém.
-niekedy je možné hovoriť o akýchsi „astrologických vplyvoch“ - niekedy to ide s meditáciou lepšie inokedy horšie. Raz za dlhý čas môže prísť krátke obdobie a chvíľa – akýsi pozitívny „astrologický“ vplyv, kedy to s meditáciou ide lepšie. Ide o dosť vzácne chvíle
 -ja tejto veci hovorím aj „meditačná nálada“. Niekedy má človek úplne nechuť na meditáciu, má človek zlú meditačnú náladu, inokedy má človek dobrú meditačnú náladu kedy má chuť k meditácii, kedy odhodlať sa k meditácii je ľahké

 V rámci procesu meditácie a v rámci sebapoznávania patrí medzi najdôležitejšie odhalenie a vnútorné pochopenie nepríjemnej pravdy, že človeka silne ovládajú negatívne energetické programy – teda človek nie je tak slobodný ako si doteraz myslel. Túto pravdu nie je možné slovami popísať – to musí človek vnútorne pochopiť a prežiť. Po psychickej stránke meditovať nie je jednoduché, keď sa človek musí zmieriť s touto nepríjemnou pravdou. Človek si uvedomí, že niektoré veci ktoré robí, nerobí dobrovoľne, nerobí slobodne. V niektorých situáciach si ani neuvedomíme že nás daný program ovládol a prídeme na to až neskôr v rozjímaní (sme v domnení, že to robíme dobrovoľne), niekedy aj vieme že nás program ovláda ale aj napriek tomu mu podľahneme.
Najviac to vidíme ako nás rôzne programy ovládajú, keď nie sme schopní sa odhodlať k meditácii a na miesto toho trávime napr. čas na sociálnych sietiach.
Väčšina ľudí si ani neuvedomujú akí sú otroci.


Dobíjať sa energiami ako riešenie tohoto problému

Z pohľadu šamanizmu, z pohľadu pôvodných kmeňových juhoamerických šamanov, je jeden z najväčších problémov väčšiny ľudí nedostatok energie.
Energiu človek prijíma predovšetkým spánkom. Klasický spánok má ale dosť nevýhody, nie je to efektívny spôsob ako prijímať energie, človek prijme málo energií a zväčša je človek v spánku okrádaný o energie rôznymi negatívnymi cudzími astrálnymi entitami.
Stav kedy sme na hranici bdenia a spánku alebo stav bezvedomého spánku ktorý nie je vyvolaný spánkovým hormónom sa niekedy nazýva tranz.
Viac hodín spánku nie je vždy zaručený návod na to, aby sme získali viac energie.
Odporúčam aby ste spali na kratšie dobu aj cez deň (okrem nočného spánku) a to pomocou správnych meditačných techník ako napr. toto http://satori.mysteria.cz/trans.html.
Cieľom je za čo najkratší čas získať čo najviac energie.
Je dobre ak je človek naplno vitálny a svieži, nie je dobré ak je človek unavený.
Treba vypnúť televízor, vypnúť počítač, odložiť smartfón a na miesto trávenia času pri týchto veciach venovať čas dobíjaniu sa energiami.
Ak bude mať človek v energetickom živote, ak budú mať čakry dostatok energie, človek bude mať menej utrpenia v živote – bude mať viac nenáhodných náhod v živote, ktoré mu prinesú pozitívny osud, pozitívne nenáhodné náhody.
Pri trazne poležiace sa snažíme vyladiť na príjemno, dokonalé šťastie a harmóniu, tak sa vyladíme na vyššie energie bližšie absolútnu a tak môžeme prijímať pozitívne energie od Absolútna. Čím na čistejší zdroj sa človek vyladí tým lepšie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára