štvrtok 4. januára 2024

Matrix vs. ideálne spoločenské a politické usporiadanie

Upozornenie: niektoré informácie v tomto článku pre správne pochopenie je potrebné ešte doplniť vo videu. 

Matrix

Žijeme na planéte plnej utrpenia, problémov, politického a spoločenského neporiadku.
    Hoci je človek viac inteligentný ako zvieratá, ľudia sa správajú horšie ako zvieratá a ako ľudstvo nedokážeme vyriešiť ani tak základný problém ako neprimeraná populačná explózia preľudnenie planéty. Ako najinteligentnejšie tvory planéty by sme takýto problém mali po správnosti vedieť zvládnuť úplne hravo, realita je ale opak.
    Najväčšie náboženstvá kresťanstvo a islam aj napriek preľudneniu stále hlásajú, že „boh ťa potrestá v pekle ak použiješ antikoncepciu“.
    Politici po celom svete majú tiež tendenciu neustále zvyšovať dane, majú problém ich však znižovať, transakcie sú elektronicky sledované pre efektívnejší výber.
    Na Slovensku nevládnu politici ale cirkev. Politici sa tvária ako podriadení cirkvi, vybavili jej najrôznejšie nadpráva a na miesto odluky cirkvi od štátu sme svedkami stále viac štedrého dotovania tohto čierno-magického systému. Náboženstvo je silná čierna mágia, ktorá má silný vplyv na myseľ politikov. ….. Tiež je zaujímavá psychológia politikov prečo majú neustále potrebu sa pchať cirkvi do zadku. To by bolo na dlhšie vysvetľovanie.
    Zákony politikov na miesto zjednodušovania života život občanom často zbytočne komplikujú a zaťažujú byrokraciou.
    Problém s rastúcim vplyvom najrôznejších siekt a toxického letničného kresťanstva.
    Zaostalá psychologická veda nevie o tom, že náboženstvo je zdroj zotročovania ľudí.
    Je absurdné, že podnikanie je prísne regulované štátom, štát má celý zoznam najrôznejších zákazov a príkazov, napriek tomu činnosť cirkvi nemá absolútne žiadne regulácie. Cirkev má len obrovské práva a nadpráva ale prakticky žiadne povinnosti.
    Súvisiaca téma: Poznám mnoho serióznych ľudí, ktorí sú odborníci na ekológiu alebo sa ekológiou zaoberajú, sú už tak veľmi znechutení z dezinformácii a propagandy mainstreamových médií, že prechádzajú na alternatívne média, čo tiež nie je riešenie. A alternatívne média sú len ďalšia pasca ruskej propagandy financovanej z Moskvy. http://krestanstvo.czweb.org/clanky/preco-su-slovenski-novinari-vaecsi-darebaci-ako-politici
                              Cirkev má veľmi silnú čierno-magickú ochranu a veriaci za celý život prakticky nikdy nepočuli akýkoľvek kritický argument na cirkev ako napríklad na webstránke http://krestanstvo.czweb.org/
Kresťania nepoznajú ani najviac základné informácie o cirkvi (ako napríklad aj menej známe historické fakty, ktoré cirkev veľmi silne kompromitujú) a sú tak naprogramovaní, že ani ich nechcú poznať. Kresťania majú v sebe obrazne povedané nainštalovaný antivírus. Tento antivírus považuje za vírus pravdu a akékoľvek nepríjemné fakty o ich cirkvi. Je zvláštne a paradoxné že do svojho náboženstva a cirkvi dávate obrovské množstvo času a energie, ale napriek tomu ho nechcete poznať. Pri náboženských fanatikoch existujú dve možné reakcie na kritiku cirkvi. Buď sú agresívni, alebo sa tvária akoby ich problematika absolútne nezaujímala. Je čudné, že kresťania nechcú poznať ani tie úplne najviac základné fakty o svojom náboženstve do ktorého dávajú tak obrovské množstvo času a energie. Keby som kresťanovi hovoril nejaké podrobnosti o islame, ktorý sa ho netýka, tak to by sa dalo chápať. Tu jasne vidíme ako náboženstvo psychologicky úplne zotročuje človeka a zbavuje slobodnej vôle. Náboženstvo programuje človeka tak, že všetci konzervatívni kresťania sú úplne dokonalo rovnakí, je v nich rovnakí program, a individualita sa u nich stráca. Na druhej strane sa dá chápať kresťanov, že sú to zúfalí zbabelci, ktorí majú strach sa pozrieť pravde rovno do očí. Ak by si mali priznať nepríjemnú pravdu, museli by priznať že sa extrémne pomýlili čo je pre psychiku obrovská záťaž a obrovské poníženie, že stratili polovicu života, že polovicu života dávali obrovské množstvo času a energie do náboženských nezmyslov úplne zbytočne a to by sa im zrútil svet a z úzkosti a depresie by museli vyhľadať pomoc lekárov aby im predpísali antidepresíva a anxiolytiká.
    Strata určitých istôt je pre psychiku človeka extrémne náročná. Je viac pohodlné zostať v nevedomosti. Základ náboženstva je nevedomosť. Náboženstvo dáva istoty.
    Prečo som sa ja zbavil náboženstva a iní kresťania nie? O začiatku som bol iný kresťana bol som ochotný si vypočuť aj nepríjemnú pravdu o náboženstve.
    Na jednej strane náboženstvo zbavuje človeka slobodnej vôle, na druhej strane aj kresťan má určitý veľmi obmedzený manévrovací priestor slobody, a to tým, že môže prejsť aspoň na trošku viac umiernenú formu náboženstva alebo môže dávať do náboženstva aspoň o trošku menej energie a času. Značná časť konzervatívnych kresťanov ale zostávajú rovnakí a nechcú sa ani o nejaký zanedbateľný malý rozdiel stať ani o trošku viac umiernení a to ani na staré kolená.
V tejto časti článku som trochu odbočil od témy, ale jedná sa o veľmi dôležité informácie.
 

Ideálne spoločenské a politické usporiadanie

Buďme ale optimisti. Poďme spoločne snívať ako by to ideálne malo byť.
Jediné riešenie na všetky problémy je správny prístup spoločnosti ku správnej forme spirituality. Inej cesty niet. Takzvané racionálne riešenia by neboli riešením. Pokiaľ nemáte na niečo energiu aby sa v spoločnosti zlepšilo, nezlepší sa a môžete sa aj rozkrájať.
                     Ideálny politický systém je demokratický. Spoločnosť by mala byť tak vyzretá, že akákoľvek politická strana ktorá sa dostane do parlamentu a je jedno či koaličná alebo opozičná by mala byť rovnako schopná a rovnako etická a nie je dôležité kto je pri moci. Politici budú vždy psychicky vyrovnaní ľudia.
                     Verím, že snáď o nejakých 500 až tisíc rokov už bude na planéte zem existovať politický systém aký tu popisujem aspoň v niektorých štátoch.
                     Náboženstvo síce môže slobodne fungovať, avšak cirkvi majú svoje regulačné rámce, v ktorých sa môžu pohybovať, zákaz prístupu na školy a podobne. Prísna odluka cirkvi od štátu ako napríklad Francúzsko.
Spoločnosť a štát pristupuje k náboženstvu ako ku drogovej závislosti. Vznikne veľké množstvo psychologických centier na psychoterapiu a liečbu kresťanov, moslimov podobne ako pri drogovej závislosti.
                     Rozvoj správnej a čistej spirituality spôsobí veľké oslabenie náboženských egregorov a náboženské egregory stratia vplyv na spoločnosť a politiku tak ako je tomu dnes.
                     Vrchole kopcov a hôr nebudú „zdobiť“ kresťanské kríže a budú odstránené.
Len ako poznámka na okraj v tejto oblasti by sa dalo niečo urobiť už dnes. Môžem to popísať v zas nejakom inom článku.
                     Školský systém: učenie meditačných techník sa vníma ako úplná samozrejmosť na školách a považuje sa za rovnako dôležité ako čítať, písať, počítať. Meditačné techniky sú považované za plnohodnotnú súčasť vedného odboru psychológie. Bude sa jednať o hodiny teórie a praxe. Filozofia bude súčasť.
    Súčasťou výučby budú ako samozrejmosť všetky osvetové informácie o kresťanstve zverejnené na webstránke http://krestanstvo.czweb.org/
                     Ľudia, ktorí sú ochotní robiť pokročilé meditačné techniky 8 hodín denne, to budú mať ako zamestnanie a budú za to štátom platení. Samozrejme musí vzniknúť aj nejaký mechanizmus aby to niekto nezneužil.
Každý človek, ktorý správnym spôsobom medituje prináša do spoločnosti a do kolektívneho vedomia pozitívnu energiu, ktorá sa zhmotní a pomáha všetkým. Pomáha riešiť najrôznejšie spoločenské problémy. Práve preto si takýto ľudia, ktorí meditujú zaslúžia byť spoločnosťou cenení a odmenení.
    Umelá inteligencia a značná robotizácia umožní to, aby si aj väčšie percento mohlo dovoliť meditovať.
                     V ideálnej spoločnosti by mal byť záujem o spiritualitu veľmi silný. Ľudia sú ochotní do nej investovať veľkú časť svojho času a života.
Značné percento ľudí ovláda takzvané astrálne cestovanie.
                     Politici vytvárajú dobré, rozumné, racionálne a spravodlivé zákony, ktoré ľuďom pomáhajú. Či už politici samotní alebo ich poradci, v zmenených stavoch vedomia pomáhajú hľadať riešenia na zložité problémy.
                     Firmy fungujú veľmi efektívne a nájdu viacero riešení na spoločenské problémy. Či už podnikatelia samotní alebo ich poradci v zmenených stavoch vedomia pomáhajú hľadať riešenia na zložité problémy.
                     Ľudia majú v dôsledku meditačných techník vyrovnanú osobnosť, nevytvárajú si zbytočné obmedzenia, majú harmonické medziľudské vzťahy.
                     Záverom: to by sme žili ale v krásnom raji a úžasnej spoločnosti ak by sa spoločnosť riadila hore uvedeným. Môžeme aspoň snívať.
 

Prechodný stav. Ostrovy pozitívnej energie

Na horeuvedený stav ešte nie je súčasná spoločnosť pripravená. Žiaľ. Ľudia nemajú záujem o serióznu spiritualitu. Riešenie je určitý prechodný stav. Vznikne akýsi elitný spirituálny klub. Drobné skupiny ľudí, ktorí aktívne meditujú, akési ostrovy pozitívnej energie po celej planéte, ktoré sú vzájomne prepojené.
Ideálne môžu existovať aj vlastné školy.
 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára