piatok 28. decembra 2018

Všeobecné informácie, ktoré súvisia s meditáciou / šamanizmom

Meditácia v minulosti a dnes, výhody súčastnosti
Mnoho sa zamýšľam nad minulosťou, nakoľko často chodím meditovať na archeologické miesta. Dnešná doba má výhody: môžeme vyjsť na strmé kopce v pohodlnej turistickej obuvi, obuv pohodlná cez zimu, môžeme meditovať v pohodlí tepla v pohodlnom dome aj cez zimu, dom nás chráni pred hlukom, máme pohodlné postele, z ktorých sa dá ľahko opúšťať telo.
Nevýhoda dnešnej doby sú sociálne siete, ktoré nás oberajú o veľa času a energie, a na meditáciu nám už čas nezostane, sme dezorientovaní priveľkým množstvom informácii, sme príliš orientovaní na hmotu a o meditáciu je malý záujem.

Význam archeologických miest v „šamanizme“ / meditácii
Minimálne na Slovensku platí, že väčšina archeologických miest sa nachádza v prírode, často aj na turisticky nezaujímavých či nepomenovaných kopcoch, kde takmer nikto nechodí. Slovensko je archeologicky extrémne bohatá krajina, čo je zrejme spôsobené častým striedaním kopcov a nížin čo bolo z energetického a praktického hľadiska veľmi výhodné pre ľudí v minulosti, pričom prevažne ide o osídlenia pred Kristom. Archeologické miesta môžu mať aj dosť silnú energetickú ochranu, že sa tam dostane len minimálny počet osôb čo môže byť jeden z dôvodov nezaevidovania archeológmi. Za čím obyčajný laik, lesník, hubár vidí obyčajné kamene, z pohľadu archeológa môže ísť o kameň opracovaný, čo jest stopa po dávnom osídlení.
Ďalej človek musí počítať s tým, že nie na každom archeologickom mieste sú pozitívne energie. Nie všetky civilizácie je možné idealizovať, pretože mohli sa tam robiť čierne mágie či ľudské obete alebo vraždy.
Je veľmi výhodné sa snažiť energeticky prepojiť či už s našimi dávnymi pokrvnými predkami alebo s inými dávnymi spirituálne vyspelými civilizáciami, ktoré na daných miestach robili v minulosti mocné rituály, avšak energetické stopy po nich zostali.
Bytosti, ktoré v minulosti žili na danom mieste, hoci žijú vo vysokých dimenziách, stále môžu mať určitý vzťah k miestu v ktorom v minulosti žili a je možné sa s nimi telepaticky prepojiť a poprosiť o pomoc.

Koho by som si hypoteticky do budúcnosti zvolil za svojich žiakov
Predovšetkým človeka mladého. Človek ktorý je nad 25-30 rokov je už väčšinou na tom energeticky veľmi zle, je súčasť matrixu. Ďalší dôvod, cesta „šamanizmu“ je príliš ťažká a náročná, výcvik trvá minimálne 20 rokov, je to v podstate celoživotné učenie sa, celoživotná škola a do staršieho človeka sa toho už investovať veľa neoplatí. Žiak môže byť lepší ak nepochádza z ezoterického prostredia, pretože ezoterika je humus, preto je lepší človek z nespirituálneho prostredia. Lepšie ak sa človek spiritualite vôbec nevenuje a potom sa to naučí správnym spôsobom, ako keď je naprogramovaný nešťastnou pomýlenou ezoterikou. Lepší nespirituálny človek ako pomýlený, pretože pomýlený človek sa už ťažšie napráva od ezoterickej špiny a zabehnutých dogiem. Lepší nespirituálny človek ako namyslený ezoterik, ktorý sa tvári že všade bol všetko videl a všetkému rozumie ako je to najlepšie.

Zdokonaľovanie / vývoj softvéru vs. zdokonaľovanie ľudskej osobnosti
Vo vede informačných technológii / programovania existuje nasledovná krásna filozofia: každý softvér prechádza neustálym vývojom, zdokonalovaní, čo v praxi znamená priebežné odstraňovanie chýb, pridávania nových funkcionalít a vylepšovania. Vždy je čo zdokonalovať a priebežne raz za nejaký čas vychádzajú tzv. aktualizácie, ktoré dané vylepšenia a odstránenie chýb prinesú. Kiež by a bodaj by to podobne fungovalo aj u ľudí. Percentuálne väčšina ľudí nemá najmenšiu potrebu na sebe akokoľvek pracovať, mnohí ľudia majú problém čo i len športovať, zmeniť stravovanie, pracovať na fyzickom zdraví, nieto ešte pracovať svojej osobnosti na psychologickej či spirituálnej úrovni.
Ďalej väčšina ľudí, keď aj prejdú osobnostnými zmenami, tak to na sebe pracovali len krátke obdobie života, ale už ďalej meniť niečo na svojej osobnosti odmietajú, pretože už si myslia, že sú dokonalí. Treba si uvedomiť, že celý náš život, celý čas pobytu na tejto planéte v rámci inkarnácie, od narodenia až po telesnú smrť, sa máme čo učiť, celý život je škola, a práce na sebe a zdokonaľovania nikdy nie je dosť.
Zmena názoru sa dokonca považuje v našej kultúre za slabosť a zbabelosť.
                     Ja mám úplne iný spôsob myslenia ako väčšina ľudí, a nedokážem pochopiť, že mnohí ľudia hoci majú veľa utrpenia, utrpenie ich nedokáže ani trochu urobiť lepšími, ani trochu sa nad sebou nezamyslia a nesnažia na sebe nič zmeniť k lepšiemu, nesnažia sa z toho poučiť.

Meditácia vs. štátne finančné zriadenie. Nepodmienený príjem
Jednoznačne som proti nepodmienenému prijímu, ktorý zabezpečuje to, aby každý človek dostal automaticky dostatok peňazí na to, aby mohol daný človek z toho slušne vyžiť. Obávam sa, že väčšina ľudí by to zneužívala na leňošenie. Vychádza sa z filozofie, že ľudia nepracujú pre to aby dostali peniaze ale pracujú pre to, že peniaze už dostali. Vychádza sa aj z ideálne spoločenského zriadenia, v ktorom bude v maximálnej miere zavedená robotizácia a teda pracovať až tak veľmi nebude treba.
Z energetického hľadiska nepodmienený príjem ani nie je možné dosiahnuť, pretože to by aspoň polovica ľudí sa musela aktívne energeticky čistiť, energetizovať svojej energetické telo / čakry meditačnými technikami a ovládať astrálne cestovanie – jedine za týchto podmienok by si boli ľudia schopní projektovať svoje životy tak, že aj na politickej úrovni by takéto zriadenie bolo možné. Ak by sa aj bez týchto podmienok podarilo dosiahnuť zriadenie nepodmieneného prijímu, tak energie nepustia a utrpenie ľudí by sa prejavilo zas nejako inak, že by neboli na tom lepšie ako pred tým, nič by sa s tým nedosiahlo.
Výhoda nepodmieneného prijímu by bola v tom, že ľudia by si mohli pracovať aj v odvetviach, ktoré doteraz neboli ekonomicky atraktívne ako napríklad občianske združenia, organizácie, politicko mimovládny aktivizmus. Treba si ale uvedomiť, že mohol by povznikať aj veľmi škodlivý a pomýlený politický aktivizmus alebo občianske združenia, ktoré by viedli spoločnosť veľmi nesprávnym smerom. Napríklad aktivizmus ekoterorizmu, ktorý nevychádza so seriózneho vedeckého poznania a je v rozpore s ním, je veľmi škodlivá aktivita a na Slovensku existuje už teraz. Pri nepodmienenom prijíme by tiež povznikalo mnoho silne fanatických kresťanských združení, kresťanských aj nekresťanských siekt, ktoré by sa svoje ovečky snažili fanatizovať náboženstvom a inými kalerábmi a nezmyslami.
                     Kiež by v dôsledku nepodmieneného prijímu povznikali desiatky veľkých a mocných občianskych družení, ktoré by filozoficky kritizovali kresťanstvo. To by ale táto naša zblúdená spoločnosť tápajúca v tme musela byť vedená správnymi ľuďmi aby to bolo reálne.
                     Trošku som odbočil od hlavnej témy. Teraz sa snažím k nej znovu vrátiť. Ideálne, idealistické spoločenské zriadenie by bolo také, že v maximálne miere by bola zavedená robotizácia, záujem o čistú a správnu spiritualitu by bol obrovský, ľudia by energiu voľného času venovali na hľadanie filozofickej pravdy, na meditáciu, astrálne cestovanie. Nepodmienený príjem by dostal jedine takýto človek, ktorý celej spoločnosti zvyšuje vibrácie a prináša jej pozitívne energie, pretože spoločnosti je takto možné najviac pomôcť. Kiež by takýchto ľudí bolo tak 80%.
                     Vo veľkej miere platí to, že žijeme vo veľkom finančnom otroctve a keby aj chcel niekto meditovať, tak si to nemôže dovoliť po časovej stránke – nemá na to čas, pretože musí riešiť milión iných vecí. Títo ľudia, ktorí chcú na sebe pracovať by si nepodmienený príjem zaslúžili.
                     Človek ak to myslí s meditáciou vážne, najlepšie je najprv urobiť všetko pre to aby ste dosiahli takzvaný pasívny príjem a potom sa mohli naplno venovať meditácii. To je možné dosiahnuť už v súčastnosti.

Kríza v oblasti spirituality, kríza osobností
ľudia sú spirituálne veľmi zblúdení a zaslepení. Kráčajú všetkými ostatnými smermi len nie tými správnymi. Čítať stovky kníh nevedomej ezoterickej literatúry človeku nijak nepomôže. V oblasti ezoteriky nikto nemôže byť vzorom.
Jeden z veľmi mála zdrojov informácii v oblasti spirituality, ktoré aspoň za niečo stoja, je jeden šamanský učenec – človek ktorý jednak má schopnosť astrálneho cestovania a ktorý žije medzi nekontaktovanými domorodými Andskými Peruánskymi šamanmi, ktorí reálne tieto schopnosti ovládajú veľmi dobre a v tejto oblasti majú naakumulované poznanie tradíciu posledných niekoľko stoviek až tisícok rokov. Veľká vďaka vesmíru za Petra, avšak na druhej strane po prepuknutí uvedených škandálov, nie je jasné či Petr vo svojom živote urobil viac dobra ako zla.
Vznik malej nenápadnej organizácie, ktorá sa bude intenzívne venovať astrálnemu cestovaniu považujem za veľmi prínosné. Nech táto organizácia zachová svoje poznanie aj pre budúce generácie.

Čo je to vlastne „šamanizmus“?
Rád by som tu dal vysvetlenie, ktoré bude zrozumiteľné viac materialisticky a racionálne založeným ľuďom. Šamanizmus je v podstatne psychológia, dá sa povedať, že je to plynulým pokračovaním psychológie a filozofie. Etymológia slova psychológia je z gréčtiny psyché = duša, logos = slovo). Psychológia je veda o duši a zaoberá sa aj existencionálnymi filozofickými otázkami ako je Boh, spiritualita atď. Je veľmi dobré, že vôbec takýto odbor existuje, že vôbec vznikol, pretože snaží sa o ľudskej duši hľadať informácie objektívnym vedeckým spôsobom na miesto pomýleného náboženstva. Na jednej strane je dobré, že sa psychológia vybrala materialistickým smerom, je dobré že sa nevybrala prehnane smerom duchovným, pretože v ezoterike je veľa nesprávnych smerov a ak by sa psychológia zmenila na neobjektívne šarlatánstvo, nebolo by to dobré.
Na druhej strane musíme objektívne povedať, že psychológia je najpomalšie rozvíjajúca sa veda. Obrazne povedané, kým iné vedné odbory sa dopredu posunuli o kilometer, psychológia sa pohla dopredu len o centimeter čo do poznania duše. To vôbec nie je na chválu. Psychológia sa stala vedou ktorá prešľapuje na jednom mieste.
Z finančného hľadiska tiež nie je atraktívne investovať veľa peňazí do psychológie, nemá dobrý biznis model, psychologické poznanie nie je tovar, ktorý je možné predať a na ňom zarobiť ako v iných odvetviach.
Psychológovia sú úplne bezmocní v tom, aby dokázali ľuďom reálne pomôcť v ich psychických problémoch. Naproti tomu šamanské poznane veľmi pomáha.

Zimný slnovrat
Slovania vnímali obdobie testne pred a po slnovrate ako veľmi ťažké obdobie, najmenej svetla, najviac tmy, najmenej energie, najnižšie vibrácie. Obdobie slnovratu je kľúčové ako sa bude vyvíjať nasledovný rok a je dôležité ho prežiť z čo najvyššími vibráciami.
Slnovrat je astrologicky samo o sebe negatívne obdobie, treba prosiť bytosti z vyšších dimenzií aby priniesli čo najlepšie energie. Ak počas slnovratu človek pociťuje obzvlášť pozitívne energie, je to veľký dar od vesmíru, nie je to samozrejmosť, bytosti z vyšších dimenzií veľmi aktívne zasahujú, aby bol nasledovný rok prežitý z čo najvyššími vibráciami.
Jasné počasie bez oblačnosti a hmly je pozitívnym astrologickým faktorom a naopak.
Špeciálne cez celé zimné obdobie, lepšie energie človek cíti vtedy, ak je jasno bez oblačnosti.

Česká vs. Slovenská ezoterická komunita, liečitelia
Z nejakých dôvodov v Českej republike sa ezoterika vybrala veľmi zlým smerom. Osobne by som nikdy nešiel k žiadnemu českému liečiteľovi, hoci možno jeden alebo dve pozitívne výnimky existujú. Sú to šarlatáni, ktorí manipulujú ľuďmi aby s nich vyžmýkali peniaze alebo ide o ľudí ktorí si namýšľajú svoje schopnosti. Najčastejšie oboje. Na Slovensku je situácia podstatne lepšia. Snáď aspoň väčšia polovica liečiteľov by nemali byť šarlatáni. Čechom určite odporúčam navštevovať slovenských liečiteľov.

Učte svoje deti meditovať
Učte svoje deti meditovať, oplatí sa Vám to, vráti sa Vám to.
Život a starosti dospelého človeka / rodiča je veľmi ťažký. Človek má veľa práce a starostí, je zaneprázdnený a nemá čas ani náladu meditovať. Svoje nádeje však môžte prejaviť na dieťati. Deti a mládež to majú jednoduchšie a skôr si nájdu čas na meditáciu, majú lepšie predispozície na meditáciu a ide im to ľahšie. Rodič nemôže dať väčší dar svojmu dieťaťu, ako to ak ho inšpiruje meditovať, pretože jedine tak sa mladý človek nestane súčasťou matrixu a jedine tak bude úspešný aj v dospelosti a aby nemali v dospelosti priveľa utrpenia. Dieťa bude mať zabezpečenú perfektnú budúcnosť. Meditačné návyky v dospelosti sú tiež veľkou výhodou.
Ďalej ak budú deti meditovať, energeticky dopredu posunú aj Vás bude sa vám viac dariť.
Dieťa je k meditácii rozumné aj v dobrom slova zmysle „donútiť“ k meditácii. Pretože ak ho vy „nedonútite“ potom dieťa zmanipulujú iné egregory, ktoré v spoločnosti existujú.
Pozorujem koľko prebytočného času majú deti a mládež dnešnej doby, koľko veľa času utratia na rôzne počítačové hry, hoci ak by ten drahocenný čas využili na meditáciu,nemuseli by mať v budúcnosti život plného utrpenia.
                     Ďalej aj keď deti skončia školu a dieťa má veľmi vážny záujem o meditáciu, je rozumné, ak rodičia deti finančne podporujú / sponzorujú, aby sa mohli naplno venovať meditácii a neskôr aj pomoci druhým.

Breathariánstvo – novodobý ezoterický módny trend a exhibicionizmus
Čo sa týka breathariánstva, zdieľam názor jedného známeho šamanskéhu učenca. Keď sa človek odpojí od jedla, začne do seba nasávať energiu z okolia. Človek musí byť teda v energeticky veľmi čistom prostredí (v hlbokej čistej prírode v blízkosti energeticky aktívnych kopcov) aby si to mohol dovoliť, určite nemôže byť človek v meste ani sa veľmi stýkať s bežnými ľuďmi na ktorých je negatívnej energie viac ako dosť.
Neďaleko tzv. silových miest človek cíti úplne iné energie – pozitívne energie, akoby bol v nejakej paralelnej dimenzií, takže tam by som si aj ja skutočne vedel predstaviť nejesť.
V ČR existuje akási pochybná ezoterička ktorá dokonca učí ľudí byť breathariánmi – totálna šialenosť. K čomu je to akože dobré? V pobláznenej ezoterickej komunite sa všetko točí len o okolo breathariánstva. Stalo sa to symbolom „správneho“ duchovného vývoja, hoci správne to zďaleka ne je.
Kto by aj reálne túto schopnosť nadobudol ako nejaký vedľajší efekt meditačných techník, nemá najmenší dôvod sa tým chváliť, skutočne úspešní ľudia sú pokorní a bude to tajiť ako sa len dá.
Väčšina ľudí, ktorí si túto schopnosť namýšľajú, sú podvodníci
Moderátor Svobodného Vysílača ezoterik Kryštof Koucký je vychrtlý ako nejaký anorektik a zrejme sa o breathariánstvo pokúša.
Ak niekto breathariánstvo nadobudne ako vedľajší efekt meditácie, tak je to v poriadku, ale ak človek medituje len preto, je to prejav exhibicionizmu vyšinutosti a nesprávnej duchovnej cesty.

Neschopnosť pochopiť čo je to „šamanizmus“
Keď komunikujem s väčšinou mladých ľudí a keď sa ma pýtajú čím sa zaoberám, odpoviem, že meditačnými technikami, nemajú síce nič proti tomu, ale na druhej strane si väčšina z nich žije vo svojom svete a pozerajú trochu nechápavo – nedokážu to akosi pochopiť, že sa tým zaberám, akoby boli nepripravení to chápať.

Fotografie energeticky aktívnych kopcov. Silové miesta
Mám pre nimi rešpekt, ide z nich silná energia a nechcem ich verejne prezentovať – ukážem ich len úzkemu okruhu priateľov, pretože takto si to prajú bytosti s vyšších dimenzií. Nemám odvahu ich zverejniť. Je tam tiež krásna príroda.

Silové energetické miesta ľuďom pomáhajú konkrétny príklad
Existujú kopce so špecifickým geologickým zložením a tvarom, kde prúdia obzvlášť silné energie. Na Slovensko ku mne prišiel istý podnikateľ so západnej Európy, ktorý však mal veľké depresie a stresy, pretože bol nútený splácať niekoľko miliónové úvery v rámci firmy pre podnikanie ale počet zákaziek mal kriticky malý, takže bol veľmi blízko toho, aby skrachoval. Zobral som ho na bicykli na niektoré okrajové slabšie energeticky aktívne energetické miesta. Potom ako sa vrátil domov, mal toľko zákaziek, že ani nestíha. Teraz kým sa mu zákazník dostane na poradovník, uplynie aj rok. Upozorňujem, že nešlo o žiadne aktívne meditačné techniky, len obyčajnú prechádzku okolo týchto kopcov. Aj takéto miesta na Slovensku skutočne máme.
Pozitívne energie tých kopcov ho zachránili pred krachom aby mohol splatiť obrovské úvery, hoci počet zamestnancov vo firme bol iba on a brat takže dvaja.
Je neuveriteľné čo dokáže jediný krátky výlet na bicykli, ktorý je na správnom mieste.

Nadprirodzené“ javy, „medzi nebom a zemou“, ktoré som zažil na / pri energeticky aktívnych kopcoch
                     Podzemná civilizácia: Na jednom mieste v lese sa ozývali zvláštne zvuky s podzemia, akoby tam do horniny, ktorá bola geologickým podložím, niekto vŕtal tunel. V danej situácii bolo možné spoahlivo vylúčiť akúkoľvek inú ľudskú činnosť ako zvuk auta, činnosť cestárov, či akúkoľvek lesnícku činnosť, nakoľko bola už tma (Na vedľajšom energetickom mieste som sa cítil príjemne, tak som sa vracal až neskoro). Dané miesto bola viacmenej rovina v lese, nebol to kopec. Samozrejme poriadne ma to vydesilo a mal som obavy či som neodhalil nejaký tajný projekt, či ma tam nezatknú nejakí vojaci atď. Bol som poriadne rozklepaný. Neskôr sa mi podarilo kontaktovať jednu ženu so schopnosťou opúšťania tela, urobil som podrobné video o mieste, aby tam v astrálnom tele dokázala trafiť a dal som jej za úlohu nech si prezerá čo sa nachádza v geologickom podloží v podzemí. Dala sa na to nahovoriť a sama bola plná úžasu a prekvapenia, videla tam nejakú spirituálne veľmi vyspelú civilizáciu a tvrdila, že by sa na dané miesto išla pozrieť aj osobne s fyzickým telom. Tvrdila, že nie všetko mi môže povedať čo videla.
                     Skúsenosť s homoľovitým kremencovým kopcom: hlásili dobré počasie. Avšak keď som bol na vrchole, spustila sa silná búrka. Ako som utekal dole, blesky hromy sa premiestňovali za mnou. Vtedy som nebol z toho nadšený, až neskôr som sa dozvedel, že v juhoamerickom andskom šamanizme sa blesky považujú za niečo pozitívne - za metódu energetizácie. O pár minút som sa pripojil k internetu a pozrel aktuálne počasie. Nikde inde vedľa nepršalo, všade bolo pekné počasie, avšak len na takejto malinkej ploche bola prudká búrka, práve tam kde som ja bol. Pochopiteľne, že som bol z toho vydesený. Keď som sa pohol o nejakých pár kilometrov na bicykli, nebol tam žiaden dážď. Domnievam sa, že aj na rôznych fyzikálnych prístrojoch by boli namerané abnormálne hodnoty ako napr. gravitácia a podobne.
- Aj inokedy som na danom mieste zažil dážď a búrku keď som bol na vrcholci. Keď som sa presunul asi 10 metrov vedľa, dážď tam takmer vôbec nebol.
- Keď som sa na vrcholci pozrel na jednu stranu, bola tam hmla so slabou viditeľnosťou, keď som sa obzrel o 180 stupňov, nebolo vidieť žiadnu hmlu – bolo pekne priehľadne. Nešlo len o mrak, ktorý by tam dočasne prechádzal – držalo sa to tak dlhodobo.
                     Volanie ženy o pomoc: neďaleko mocného energetického žiariča, kde je vidieť praveké archeologické stavby, kde som zhodou okolností často chodieval aj ja a dôverne dané miesto poznám, vydesení poľovníci počuli volať ženu o pomoc. Udialo sa tak koncom mája 2018. Zavolali na pomoc hasičov a policajtov. Prehľadávali dva dni a nič nenašli. Energeticky z daného miesta mám zmiešané pocity, sú tam pozitívne energie, ale mohla sa tam stať nejaká vražda alebo sa to čiastočne určité historické obdobie zneužilo na čiernu mágiu a podobne. Nemožno vylúčiť ani ochranný energetický mechanizmus miesta, aby tam nechodili spirituálne nepripravené osoby. Nemožno vylúčiť ani nejaké pozostatky s vytvorených pseudo-bytostí skúsenými mágmi minulosti, môže isť o veľmi inteligentné energetické zhluky, ktoré potrebovali energiu aby prežili, preto vydesili poľovníkov aby z nich vytiahli energiu. Verzií je mnoho. Nemožno vylúčiť ani nejakú zavraždenú osobu – v týchto prípadoch sa často duša zasekne, straší ľudí a nie je schopná prejsť do energeticky vyšších dimenzií.
Ja osobne som z toho miesta strach nikdy nemal a to aj navzdory tomu, že som tam často počul v diaľke nejaké rozhovory, ktoré pripomínali skôr hádku – reálni ľudia to však neboli a nikdy som tomu nevenoval veľkú pozornosť.
                     História zapísaná v kameňoch a skalách: ľudia so schopnosťou astrálneho cestovania nemajú problém nadobudnúť schopnosť jasnovidného čítania histórie a to s predmetov, ktoré daní ľudia používali. Na kryštalických kremencových kameňoch (často opracovaných) a skalách po ktorých daní ľudia často chodievali a meditovali na nich, je možné zistiť spôsob myslenia daných ľudí, čo robili čím sa zaoberali, dá sa zistiť podrobnejšia história. Avšak aj ľudia, ktorí nie sú jasnovidní, môžu tam pocítiť aspoň niečo, hlavne deti a mládež čo sú ľudia myslením slobodnejší a flexibilnejší tam môžu pocítiť ako si v tej dobe ľudia predstavovali vzťahy a sexualitu. Bol som svedkom fascinujúcich konkrétnych príkladov. Nebudem hovoriť konkrétne o čo išlo, väčšina ľudí je na to nepripravená.
                       Zmiznuté stopy v snehu: Stretol som istého mladého človeka v blízkosti významného energeticky aktívneho kopca / žiariča ako bežal naproti. Okrem toho tento človek významne spopularizoval toto isté energeticky aktívne miesto čo má výhody aj nevýhody. Vzhľadom nadpriemerne vysokým energetickým vibráciám daného chlapca som si zo začiatku nebol istý či ide o bežného človeka alebo človeka z vyšších dimenzií, ktorý sa projektoval. Spozornel som a pozrel som si jeho stopy v snehu, či náhodou niekde nebudú končiť a nezmizli. Asi 200 metrov stôp v snehu chýbali, potom znovu plynulo pokračovali. Celkom slušná záhada. Stalo sa tak 4.1.2019. Ide o človeka, ktorému som raz v minulosti vysvetlil obrovský význam niektorých energeticky aktívnych miest.
Na tomto mieste, pri tejto udalosti sa stali aj ďalšie dve záhady: keď som nahrával video s jeho stopami, odpadla mi na mobilnom telefóne časť krytu, čo nebolo nič zvláštneho nakoľko kryt bol s nekvalitného materiálu a bola len otázka času kedy sa rozpadne. Čo už bola záhada, že čas odpadnutého krytu mi spadla do sypkého snehu, a potom hoci som sa prehrabával v snehu, nemohol som kryt nájsť (nechcel som zanechávať po sebe odpadok v prírode). S vysokou pravdepodobnosťou mohlo dôjsť k dematerializácii. Ďalej mi veľmi prudko (v priebehu asi štyroch minút) poklesla batéria na telefóne, čo sa mi nikdy nestalo – čip napätia ukazoval nesprávne - batéria mala ešte dosť kapacity.
                       Silové energetické miesto: porazenie hmoty a uzdravenie. Pár hodinová návšteva silového miesta: už viac krát sa mi stalo, že sa mi vyliečil alebo zlepšil alebo úplne vyliečil atopický exém, vedecky merateľný spôsobom, čo nie je žiadna malichernosť.
                       Vstup do podzemného sveta: Telepatické myšlienky o podzemnej civilizácii. Nie až tak ďaleko od silových miest som telepaticky cítil myšlienky, že v lese v podzemí kde sa prechádza podzemná civilizácia a podzemné priestory. Je dosť možné, že toto telepatické prihováranie som vnímal dosť skreslene, čo do podrobnejších informácii, ale podstata bola zachytená správne. Uprostred lesa, kde tieto vnuknuté telepatické myšlienky silneli, som zaznamenal záhadnú tehlami murovanú šachtu. Mal som pred tým obrovský rešpekt a nechcel som to skúmať ďalej a viac. Chcel som sa tam vrátiť neskôr a nabrať odvahu a pozrieť sa tam, ale už som k tomu nemal veľmi veľa času a energie
                       Záhadné udalosti s autom ktoré ma sledovalo, extra ŠPZ-tka https://youtu.be/c0Y06ZscYFc
                       Na vrcholci energeticky silného kopca - duje extrémne silný vietor - o 40 metrov ďalej nie je vietor prakticky žiaden - je to vidieť aj opticky ako sviští vietor v listoch stromov.

Ľudia, s predispozíciami k AC, ktorí príliš rýchlo a ľahko nadobudli schopnosť astrálneho cestovania (AC)
Bohužiaľ s väčšinou týchto ľudí nemám moc dobrú skúsenosť. Čím ľahšie človek tento dar nadobudne, tým menej si ho váži. Poznám viacero ľudí, ktorí po pár mesiacoch tréningu nadobudli schopnosť AC, avšak veľmi si nevážili tento dar, možno sa nevedeli nejako vysporiadať s tým že majú príliš veľa energie a tento veľmi vzácny dar sa rozhodli nerozvíjať ďalej ale zahodili ho do koša. Ďalej na týchto ľuďoch vidím iné vážne problémy. Nie je dobré ak človek príliš ľahko a príliš rýchlo nadobudne príliš vysoké vibrácie, pretože potom to ľudské ego nie vždy dokáže stráviť.
                     Správna duchovná cesta je dostávať sa k AC pomaly, tvrdou a veľmi vytrvalou prácou po dobu najmenej 10-15 rokov. Človek sa tak dokáže omnoho lepším a dokonalejším spôsobom sebapoznávať a celkovo pre spirituálny vývoj človeka je to lepšie a hlavne pred vesmírom to má väčšiu hodnotu.
                     Pred vesmírom nie je dôležité či človek dosiahne AC, ale koľko námahy a obety pre to urobil aby to dosiahol.

Nadobudol som dar astrálneho cestovania a potom som to nechal
Existuje viacero ľudí, ktorí nadobudli vzácny dar astrálneho cestovania (AC) a potom to nechali tak. S verejne známych ľudí je to napríklad Tomáš / Tom Poutník. Dôvod je zrejme ten, že aj AC je v určitom zmysle prekážkou. Mať aj priveľa energie nemusí byť vždy príjemné, život sa stáva moc jednoduchým s minimom prekážok a preto aj trochu nudný, tak prečo si ho trochu neskomplikovať s návratom do matrixu. Ak má človek priveľa energie, riešenie nie je zbabelo zahodiť do koša tento vzácny dar, ale naučiť sa ľuďom energiu rozdávať – napr. stať sa liečiteľom, vybrať si povolanie, kde bude daný človek v bohatom styku s ľuďmi, pracovať na škole, škôlke, v domove dôchodcov (pripravovať ľudí na smrť), v nemocnici, pracovať ako lekár, autobusár, predavač. Každá medziľudská komunikácia je veľmi silná energetická výmena medzi ľuďmi a človek, ktorý energiu získal, bude ju rozdávať reťazovou reakciou ďalej zasa ďalším ľuďom, ktorých stretne

Energetické pole ľudí
Pre mňa je skutočný relax a oddych to, ak som mimo ľudskej civilizácie, hlboko v prírode, ďaleko od ľudského energetického poľa. Sú tam úplne iné energie ako v dedine.
Aj zvieratá majú svoje energetické pole a často ich v lese vidíte. Tie vám však energetické vibrácie neznižujú, na rozdiel od toho, keď v prírode stretnete človeka, čo rozhodne nie je príjemný zážitok.
Každý človek je žiarič pozitívnej alebo negatívne energie. Nakoľko ja mám silne nadpriemerné vibrácie, som vyladení na vyššie zdroje energií, 99% ľudí vnímam ako žiariče negatívnej energie. Rovnako sa na nás dívajú aj rôzne mimozemské civilizácie, vnímajú nás ako bytosti, ktoré zamorujú kontaminujú vesmír negatívnymi energiami.
Bohužiaľ je veľmi málo duší, ktorí so seba skutočne vyžarujú pozitívne energie ako keď lampa svieti vo tme. V ideálnom prípade by mal takto fungovať každý človek, ale nefunguje tak skoro nikto.

Interakcia „energetizovaného“ človeka s náboženským človekom
Človek s vysokými vibráciami, ktorý intenzívne na sebe pracuje, veľa medituje, je schopný získať veľa energie a prípadne má aj schopnosť astrálneho cestovania, by sa podľa možnosti nemal fyzicky stýkať s kresťanmi. Energetizovaný človek často môže meniť doslova čo i len pohľadom osudy ľudí, zmenšovať i v živote komplikácie, obmedzenia a utrpenie. Kresťan si však úspech a požehnanie v osude pripíše svojej viere vo svojho „boha“ a nie „šamanskej“ spiritualite. Ďalej kresťan tieto energie veľmi rýchlo odovzdá egregoru náboženstva, a energie zneužije na ešte väčšie sebaoklamanie.

Užitočné argumenty pre človeka, ktorý nie je spirituálne založený
To, že ľudia majú malý záujem o spiritualitu vnímam ako dosť vážny problém.
Ľudia príliš hľadajú šťastie vonku, vo vonkajších / vnejších veciach, v hmote, povrchných materialistických radostiach, pričom si neuvedomujú, že na to aby ste boli šťastný stačí zmeniť seba, šťastie si môžete vytvoriť v sebe, vo svojej mysli.
                  Ľudia sa príliš zaoberajú vonkajšími vecami a hmotou, ale príliš málo sa zaoberajú sebou, svojou osobnosťou, svojou psychikou, pocitmi, prežívaním, hoci práve to je to najdôležitejšie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára