utorok 25. decembra 2018

Jaroslav Grűnwald a iné ezoterické osobnosti

V tomto článku by som chcel vysvetliť aká je kríza u ezoterických osobností, ľudia ktorí si o sebe veľa myslia nie sú v duchovnom vývoji na tom ani len priemerne. Ako dôležitá je pokora! Nakoľko má tento blog minimálnu sledovanosť, je to taký viacmenej súkromný blog, nebudem si dávať servítku na ústa a nebudem hovoriť len všeobecne, ale spomeniem aj konkrétne mená a nebudem si diplomaticky dávať servítku pred ústa.

Jaroslav Grűnwald
Čistou náhodou som natrafil na video na Youtube ezoterika menom Jaroslav Grűnwald. Som človek, ktorý má jasnovidné schopnosti, dokážem sa na ľudí aj cez video energeticky vyladiť. Už po piatich sekundách som cítil čo je zač: odpudivý, odporný a slizký človek z ktorého mi prišlo na zvracanie / blení. Neskôr som si ho pohľadal na Facebooku a moje jasnovidné predpoklady sa samozrejme potvrdili. Ide o človeka, ktorý zdá sa, pracuje pre český Svobodný vysílač, čo by samo o sebe nemusel byť problém, pretože nie každý kto tam pracuje, musí veriť na hoaxy a stotožňovať sa s Kremeľskou propagandou. Avšak na svojej FB stránke zdieľal šialené hoaxy, takže pekne sa vyfarbil. Človek ktorý má plnohodnotne vyrovnanú osobnosť, človek ktorý je po energetickej stránke v poriadku, človek ktorý je dostatočne prečistený, nikdy, podotýkam nikdy nemôže veriť na Kremeľskú propagandu, ktorá sa snaží poštvávať ľudí proti sebe.
Jaroslav Grűnwald mi príde ako človek, ktorý si o sebe myslí ako veľmi je prebudený, ale pri tom si neuvedomuje aká je nula. Keď sa na neho energeticky vyladím má ešte nižšie vibrácie a je viac energeticky zanesený negatívnymi energiami ako priemerný obyčajný bežný občan Českej republiky. Človek, ktorý si o sebe myslí, že patrí do duchovnej elity, nie je na tom energeticky ani len tak ako priemerný materialista. Nie nadarmo Ježiš povedal, posledný budú prvými a prví poslednými. Hocakí jednoduchý robotník-materialista má pred Vesmírom väčšiu hodnotu ako namyslený uletený ezoterik.
             Podobne negatívny dojem ako s Jaroslava Grűnwalda mám aj s autora Youtube kanálu Uvědomělý Život.
             Grűnwald si zobral do relácie hostí, ktorí tvrdia, že Zem je plochá https://www.mojevideo.sk/video/309d3/plocha_zem_rozhovor_po_cesky_(moderator_dvaja_hostia).html

Marián Benka
Marián Benka je tiež známy slovenský ezoterik, terapeut. Tiež je zástupca šéfredaktora dezinformačného časopisu Zem a Vek. Avšak ak sa energeticky vyladím na Mariána Benku, vidím na ňom omnoho viac energetických blokov ako na priemernom Slovákovi. Vôbec sa nečudujem, že sa dal na takúto cestu.

Igor Chaun
Igora mi je úprimne ľúto. Slabá, krehká, nespokojná a ubolená dušička. V minulosti sa Igor v Južnej Amerike stal obeťou ajavaskovej kresťanskej sekty, ktorá má dosť podobnú teológiu Katolíckej cirkvi – hovoril, že sa tam aj modlili ruženec, a je vidieť, že je tým negatívne poznačený dodnes. Ak sa na neho energeticky vyladím, tak cítim podstatne nižšie vibrácie ako bežný priemerný občan ČR. To naozaj nie je ani trochu na chválu. Igor Chaun na svojom Youtube kanáli zverejnil aj viaceré kázania kontroverzného katolíckeho kňaza Mariána Kuffu čo znovu nie je na chválu.

Jaroslav Dušek
Ďalší ezoterický exhibicionista, ktorý chodí bosými chodidlami a zvláštnymi tričkami s grafickými ezoterickými motívmi sa snaží si niečo dokázať. Akurát tak pekný komediánt a dobrý odvádzač pozornosti od skutočnej podstaty spirituality. Škoda komentovať tohto ezoterického blázonka.
Nakoľko je Dušek povolaním herec, má v médiach veľa priestoru.

Erika Vincoureková
Erika Vincoureková bývalá moderátorka TV Markíza, šéfka najsledovanejšej Slovenskej internetovej ezoterickej televízie Eugenika TV. Veľmi ma prekvapilo, že si do relácie zavolala ale poriadne ťažký dezinformačný kaliber – tvrdého extrémistu poslanca Petra Marčeka. Ak by Erika bola dostatočne energeticky prečistená, ak by išla správnou cestou, tak až do takéhoto nešťastného extrému by určite nešla.

Namyslení ezoterici
Nemám rád namyslených ezoterikov, ktorí všade boli a všetko videli a všetkému sa rozumejú viac ako vy. Už viac krát sa mi v minulosti stalo, že som komunikoval na niektorých diskusných fórach o astrálnom cestovaní či lucídnom snení a daný človek sa Vás snaží zlomyseľne chytiť za slovo ako sa mýlite, snaží sa Vás opraviť a bude si prezentovať svoju jedinú správnu a neomylnú pravdu ako to vlastne správne je, pričom tu išlo len o uhol pohľadu.
Ježiš povedal že poslední budú prvými a prví poslednými a to je svätá pravda. Mnohí ľudia, ktorí nie sú spirituálne založení, ktorí samých seba považujú za jednoduchých obyčajných ľudí, ktorí si o sebe nič moc nemyslia, sú pred Vesmírom omnoho vyzretejšie a vyspelejšie duše ako namyslení ezoterici. Namyslení ezoterik takémuto človeku nesiaha ani po členky.
****************
Aktualizácia, november 2019

Veronika Mihálková

  • https://www.silazhviezd.sk/
  • Ďalšia osoba z kategórie pokryteckých ezoterikov.
  • K ezoterikom, ktorí nemajú schopnosť astrálneho cestovania sa ani neoplatí vyjadrovať, avšak Veronika túto schopnosť má. Má to veľké šťastie že patrí do asi 1% ľudí, ktorí majú predispozície k astrálnemu cestovaniu, neide o schopnosť zaslúženú tvrdou a poctivou prácou na sebe.
  • To že naozaj má schopnosť astrálneho cestovania dokážem jasnovidne zistiť podobne ako dokážem určiť podstatu každého človeka ako aj pri Jaroslavovi Grunwaldovi.
  • Dôležité je aké má človek výsledky: rád by som sa Veroniky spýtal koľko ľudí naučila astrálne cestovať – obávam sa, že by sme skončili pri čísle nula.
  • Jej webstránka či videá neobsahuje žiadne skutočne praktické návody, ktoré by mohli človeku reálne pomôcť – okrem toho že sa stále točí okolo svojho ega.
  • Keď teda nie je schopná zhotoviť praktické návody, tak nech aspoň popularizuje vo videách schopnosť astrálneho cestovania ale to nerobí, túto tému spomína naprosto okrajovo
  • Toto bol ale len jemný úvod. Teraz pôjdeme k podstate veci. Za to, že Veronika nie je bohvieako schopná, za to nemôže, podstatné väčší problém spočíva v etických otázkach. Veronika je ezoterický egoistický chrapúnik.
  • Veronika verejne žiadala o určité informácie o určitú pomoc (nechcem konkrétne menovať o čo išlo). O týchto veciach by asi málokto bol lepšie informovaný ako ja, tak som jej veľmi dobre a kvalitne pomohol. Odpoveď kupodivu neprišla žiadna. Žiadne poďakovanie. Kým priemerný neezoterický človek, ak mu pomôžete, tak aspoň vám napíše ďakujem. Nečakal som predsa dlhú ďakovnú správu na celú stranu A4.
  • Tiež považujem za veľmi neetické, neslušné, že mi neodpovedala ani na ďalšie dve emaily s otázkami na určité témy. Táto ignorancia je o to viac neúctivá, nakoľko som jej veľmi významne pomohol.
  • Nuž pekne komerčná ezoterička, ktorá pozerá len na prachy. Ak jej nedáte prachy, tak sa s vami ani nebaví. Egoistická, egocentrická a narcistická osoba, ktorá myslí iba na seba a svoje ego.
  • Faktom je to, že schopnosť astrálneho cestovania je úžasná schopnosť, ktorá sa dá využiť aj zneužiť. Veronika si napríklad zarába veľké peniaze len obyčajnými konzultáciami cez Skype. Dokonca sa sťažovala na to, že má toľko zákazníkov, že ich ani nestíha. Mám pocit, že Veronika skôr svoje schopnosti zneužila na veľký počet klientov, ktorých opila suchým rožkom.
  • Pôvodne som chcel Veronike navrhnúť aj určitú dočasnú spoluprácu v určitých nielen spirituálnych oblastiach, ktoré tu nechcem konkrétne menovať, ktorá by bola fantasticky výhodná pre nás oboch obojstranne. Úprimne ma to veľmi mrzí. Nuž vďaka jej poctivej ignorancii emailov sme sa k tomu ani len nepriblížili.
  • Update august 2020: Problém Veroniky je že by potrebovala nejakého skúseného učiteľa, ktorý by jej povedal aj nepríjemnú pravdu kde robí chyby a nasmeroval správnym smerom. Na Veronike je vidieť nejak malé drobné pokroky v priebehu času, avšak potrebovala by ešte niekoľko životov aby sa niekam reálne pohla dopredu v spirituálnom raste.
Záverom: Schopnosť astrálneho cestovania je veľký dar. Človek s touto schopnosťou má veľkú moc nad ostatnými. Ktorými dokáže ľahko manipulovať, človek dokáže vytvárať obrovské energetické polia, ktorými si dokáže pritiahnuť ako magnet obrovské množstvo klientov a zarobiť tak veľa peňazí. Málokto však s tuto veľkou mocou dokáže aj zaobchádzať naozaj zodpovedne, a nezneužívať ju na egoistické ciele. Veronika Mihalková a Petr Chobot sa rozhodli tieto schopnosti zneužiť. Neznáme a nevýrazné dievča dosiahlo naozaj neuveriteľné – akoby lusknutím prstu dosiahla sledovanosť svojej FB stránky na 2000 ľudí, kde nie je nič iné ako len jej komerčné produkty.
Nuž ktorý živnostník by nechcel aby mal eshop, ktorí mu odoberá 2000 ľudí.

1 komentár: