piatok 28. decembra 2018

Negatívne energie a čistenie sa od nich

Spontánne pokračovanie tohoto článku si môžete pozrieť na tomto odkaze.

Čistenie od negatívnych energií a historický kontext 9.11.2021
Tento návod na čistenie od negatívnych energií predovšetkým nie je môj nový objav, ale tieto meditačné techniky sú rozšírené po domorodých kultúrach po celom svete a majú niekoľko tisíc ročnú tradíciu. Techniky sú známe v Slovanskom etnologickom ľudovom liečiteľstve, ktoré má tiež hlboké historické korene a nemusí sa jednať len o liečbu tela, ájurvéda a mnohé ďalšie.
Ďalej ja pristupujem ku filozofii a spiritualite experimentálno vedeckým prístupom a testujem aké meditačné technik fungujú, nefungujú pomáhajú a nepomáhajú a snažím sa z tohto poznania vybrať tie najlepšie veci ktoré pomáhajú.

Nasledovný návod a nasledovné informácie majú viac ako cenu zlata, ich cena sa nedá vyčísliť peniazmi. Ide o veľmi praktické a veľmi nápomocné informácie.
                     Učenie tzv. „šamanizmu“ o negatívnych energiách považujem z celého tohto učenia práve ako tú úplne najdôležitejšiu tému.
                     Rôzne negatívne energie, negatívne energetické programy, ktoré sa ukladajú v energetickom poli človeka sú príčinou, prečo má človek v živote rôzne druhy / formy utrpenia a obmedzení.
                     Formy utrpenia sú nasledovné: zdravotné problémy, psychické problémy, menšie či väčšie depresívne nálady, strachy (v postate každé utrpenie v človeku vyvoláva strach), problémy v medziľudských vzťahoch, utrpenie v dôsledku partnerských vzťahov – nešťastná láska - rozchody a podobne, generovanie si rôznych obmedzení nesprávnym spôsobom svojho myslenia – niektorí ľudia sú doslova generátory obmedzení, slabá vôľa odhodlať sa zrealizovať určité ciele dokáže človeku spôsobiť obrovské utrpenie, finančné problémy.
                     Osud: Energeticky prečistený človek bude k sebe priťahovať nenáhodné náhody, ktoré mu budú prinášať pozitívny osud a úspech, naopak energeticky zanesený človek bude do svojho osudu priťahovať nenáhodné náhody, ktoré mu budú spôsobovať utrpenia a obmedzenia.
                     Duša človeka sa inkarnuje z vysokých dimenzií na túto planétu, preto malé dieťa je na tom energeticky dobre. Deti a mládež sú na tom energeticky najlepšie, majú na sebe najmenej nánosov negatívnej energie. Avšak čím je človek starší, tým na seba nabaľuje viac a viac nánosov negatívnej energie.
                     Vnímam to tak, že deti a mládež ešte nie sú súčasťou „matrixu“, ale človek od cca 22-25 rokov sa súčasťou „matrixu“ stáva. Avšak nie všetky deti sú na tom až tak veľmi dobre, nie všetky sa inkarnujú z vyšších dimenzií - dá sa to ľahko rozlíšiť – avšak bytosti z vysokými vibráciami medzi deťmi a mládežou, ktoré sú na tom energeticky dobre. je percentuálne najviac.
                     Pravdupovediac ja osobne sa nerád pohybujem v spoločnosti, podľa možnosti sa snažím minimálne s ľuďmi komunikovať, pretože na energetickom poli každého človeka, ktorý je nad uvedený vek vidím veľmi veľké nánosy negatívnej energie, nie je príjemné ak ľudia na Vás energeticky parazitujú. Stačí ak sa na Vás niekto na sekundu pozrie a už prebieha dosť intenzívna vzájomná energetická výmena, dochádza k energetickému vibračnému dorovnávaniu, niečo podobné ako tepelná výmena. Daný človek Vám odovzdá svoju negatívnu energiu a on si z Vás potiahne tú pozitívnu energiu. Dochádza k zdieľaniu energií. Obzvlášť intenzívne zdieľane energií medzi ľuďmi dochádza pri obyčajnom bežnom rozhovore medzi ľuďmi. Vždy keď sa pohybujem v spoločnosti a komunikujem s ľuďmi, potom sa snažím meditovať a energeticky očistiť. (Samozrejme v prípade, že sa naučím astrálne cestovať, potom môžem mať naopak nadbytok energie a potom mi pohybovanie sa v spoločnosti nebude musieť robiť také utrpenie). Chvalabohu čím ďalej tým lepšie ovládam meditačné techniky energetického čistenia a tým rýchlejšie sa dokážem negatívnej energie zbaviť.
My všetci dospelí ľudia máme veľmi radi deti, máme veľmi radi deti a mládež a mnohí ľudia veľmi radi pracujú s deťmi a mládežou (vrátane rôznych náboženských fanatikov a siekt). Ľudia podvedomo cítia z detí a mládeže pozitívnu energiu a podvedomo pociťujú to, že sa na nich dobre energeticky parazituje. Dospelý človek deťom odovzdáva negatívnu energiu a prijíma od nich tú pozitívnu. Obzvlášť desivá mi príde myšlienka aby boli škôlky prepojené s domovom dôchodcov – šialený nápad, ktorý sa stal v poslednom čase populárny.
                     (Po správnosti človek po smrti by sa mal dostať do vyšších dimenzií a tam sa vedome pripraviť na ďalšiu inkarnáciu. Avšak u ľudí s náboženským alebo materialistickým presvedčením sa údajne situácia môže skomplikovať tak že sa okamžite po smrti inkarnujú do ďalšieho embrya a to úplne nevedomým spôsobom a bez prípravy. Preto nie u všetkých detí vnímam, že by boli inkarnované s vysokých dimenzií).
                     Všetci máme radi deti a mládež. Každý kto by mal ny výber bude robiť radšej detského lekára ako lekára pre dospelých alebo nedajbože lekára na geriatrii. Každý by si vybral radšej prácu v škôlke ako prácu v domove dôchodcov.
                     Planéta Zem je matrix. Je mi úprimne ľúto toho kolobehu ku ktorému na planéte zemi dochádza. Malé dieťa vidím ako čistú bytosť ktorá sa sem inkarnovala s vysokých dimenzií, ale vplyvom prostredia čím je človek starší, tým sa viac zanáša negatívnou energiou a tak sa stáva súčasťou „matrixu“.
                     Ako a prečo sa do ľudí nabaľuje negatívna energia a z kade a ako ju získavajú? Najjednoduchšie je negatívnu energiu samozrejme získať od druhých. Avšak človek produkuje negatívne energie, respektíve rôzne negatívne energetické programy strachmi alebo prežívaním akéhokoľvek druhu utrpenia. Ak prežívate utrpenie potom si ešte viac negatívne energie vytvárate a máte ešte väčšie utrpenie. Je to veľmi špatný začarovaný kruh z ktorého ťažko von. Riešenia ako sa negatívnej energie zbaviť uvediem nižšie. Sú to úžasné veci, ktoré reálne fungujú a fantasticky pomáhajú.
Ďalším silným faktorom, ktorý spôsobuje, že sa na človeka nabaľuje veľa negatívnej energie je fanatické praktizovanie náboženstva, kresťanstva, islamu a vtedy ak je človek členom nejakej sekty. O tejto veci hovorí ako aj istý šamanský učenec, tak aj ja ako bývalý fanatický kresťan to mám autenticky potvrdené z vlastného života.
Negatívnu energiu si človek v sebe vyrába ak druhému človeku neprajeme, prajeme mu zle, nenávidíme niekoho alebo sme neodpustili.
V menšej miere negatívna energia dopadá na človeka aj vtedy ak ho nenávidia druhí, takže napríklad postavenie politikov rozhodne nie je závideniahodné.
Ďalej si človek vyrába negatívnu energiu v sebe vtedy ak je vtiahnutý do nejakej silnej agresívnej politickej propagandy. Ukážkový príklad je Kremeľská propaganda, ktorá bez servítky na ústa vyzýva k nenávisti k názorovým oponentom a umelo rozoštváva ľudí proti sebe a snaží sa ľudí rozdeľovať ako sa len dá.
Človek si vyrába negatívnu energiu pri smutných depresívnych náladách. Vždy sa snažte z akýchkoľvek smutných nálad dostať čo najrýchlejšie, nikdy sa nenechajte depresívnymi náladami unášať.
Rovnako nenechajte sa vtiahnuť a unášať do pocitov / emócii nostalgie, nenechajte sa unášať nostalgickými náladami, pretože veľmi rýchlo si vyrábate negatívnu energiu. Aj nostalgické nálady sú len akousi formou depresívnej nálady.

Metódy na čistenie sa od negatívnej energie
                     Príroda: príroda z Vás môže vysať veľa negatívnej energie. Je to veľmi účinná metóda. Môžete použiť dychové techniky – energiu sa snažiť vydychovať. Prírode tak nijak neuškodíte, sebe pomôžete. Kvalitnejšia príroda je na Slovensku ako v Českej republike. V Českých lesoch je percentuálne asi 4-krát viac zastúpených nepôvodných drevín ako na Slovensku. Ak ste z Českej republiky, vždy vyhľadávajte lesy s listnatými stromami, smrekové monokultúry nemajú dobré energie samo o sebe, navyše zväčša sú dosť napadnuté lykožrútom. Pobyt v lese napadnutom lykožrútom Vám skôr uškodí ako pomôže. Ak sa plánujete niekde odsťahovať, výber dobrého miesta je dôležitý a počítajte aj s uvedenými vecami.
                     Pôda, zem, Matka Zem: ak bývate na vidieku / venkově a máte dvor so záhradou, je to veľká výhoda. Je rozumné aj viac krát do dňa ísť na dvor a či už s bosými nohami alebo v ponožkách, odovzdávajte negatívne energie do zeme. Negatívne energie by mali byť v celku rýchlo pohltené do zeme a nikomu inému by už škodiť nemali. Iná metóda je ľahnúť si najlepšie na brucho, prípadne na chrbát na trávu na zem a vydychovať negatívne energie. Rovnaké meditačné techniky môžete robiť v lese alebo na lúke.
Pred výstupom na silové miesto a po zostupe so silového miesta je vhodné robiť tieto metódy čistenia. Na silových miestach Vám bytosti z vyšších dimenzií pomôžu vyplaviť negatívnu energiu z hĺbky z okolia čakier na vonkajšie časti energetického tela / aury a tak sa negatívne energie ľahšie odstránia.
                     Aktívne meditačné techniky, práca s čakrami, sú najviac účinnou a komplexnou metódou ako sa očistiť od negatívnej energie.
                     Kamene na energetické čistenie: pri koncentrovaných meditačných technikách na energetické čistenie ja osobne používam kamene, do ktorých odovzdávam negatívnu energiu. Nie je úplne jedno aké kamene pri meditácii použijete. Nie je vhodný kryštalický typ kameňov, ktorý skôr energiu vyžaruje ako dokáže pohlcovať. Kameň by nemal byť dolomit, ktorý sa najviac používa na stavebné účely, pretože malo by ísť o odlišný materiál ako sú steny Vášho domu / bytu. Špeciálne výhodný je vápenec. Vhodné sú aj väčšina typov sopečných hornín. Matné kamene čiernej, tmavej farby môžu byť vhodné, pretože čierne tmavé materiály najviac pohlcujú energiu. Mierne porézne typy sopečných hornín sú vhodné.
(Ja osobne mávam pod nohami kamene z dvoch materiálov – vychádzam s logiky kladný a záporný pól – verím že tak sa negatívna energia dostane do kameňov ľahšie).
Poznámka na okraj, ale veľmi dôležitá: Pamätajte si, že pri každej meditácii akéhokoľvek typu (napr. pri predýchavaní čakier či praktizovaní „mikrokozmickej dráhy“) sa z Vás spontánne uvoľňuje negatívna energia, hoci vy si to uvedomovať nemusíte. Negatívnu energiu vy uvoľňujete do svojej vlastnej izby čo ale nie je žiadúce, pretože potom ju do seba máte tendenciu nasať znovu. Mal som určitú skúsenosť, že na kresle na ktorom som najviac meditoval som sa pri meditácii cítil najviac nervózny. Až neskôr som pochopil, že to boli negatívne energie, ktoré som tam zanechal s predchádzajúcich meditácii, hoci som sa na energetické čistenie vedome vôbec nezameriaval. Ide o neskutočne vzácnu informáciu, ktorú som nikdy nevidel v žiadnej literatúre a môže Vám neskutočne pomôcť a ušetriť kopec nervov a frustrácie z meditácie. Akonáhle som si začal uvedomovať, že pri každej meditácii sa uvoľňuje negatívna energia a medzi chodidlá som si dal kameň do ktorého som odovzdával negatívnu energiu, tento problém prestal a s meditáciami sa mi začalo omnoho viac dariť. Koniec poznámky na okraj.
                     Ako používať kamene na energetické čistenie: najlepšie je mať kameň medzi chodidlami, pričom máte dolu (sundánu) obuv. Z čakier presúvate negatívne energie cez nohy do kameňa. Najviac je treba prečisťovať prvé tri alebo štyri spodné čakry, ktoré najviac používame a sú najviac zanesené. Nie je potrebné dávať veľa pozornosti do odovzdávania negatívnej energie, ak napríklad pracujete s čakrami čo je samo o sebe v celku náročné, pretože Vaše podvedomie je dostatočne inteligentné a robí to samo automaticky.
Lepšie je sa naučiť odovzdávať negatívnu energiu bez pomoci dychu, pretože tak sa do tohto procesu zapája menej ego a viac podvedomie, čím sa stáva metóda čistenia viac účinná.
Nemusí byť zlý nápad prikladať si kameň k jednotlivým čakrám a vydychovať do neho negatívne energie.
Negatívna energia je v kameni dobre uskladnená (dôležité je aby ste aj v to verili, pretože ak nebudete veriť a budete sa báť, tak Vám to uškodí – strach nie je dobrý) a nemusíte sa ho báť dotýkať, nemali by ste negatívnu energiu nasať naspäť. Avšak je rozumné zakázať sa dotýkať kameňa deťom, ktoré majú slabšiu auru a sú energeticky viac zraniteľné.
                     Čistenie kameňov: raz za čas je rozumné kamene čistiť, aby ste ich mohli používať znovu. Jedna z možností je ich dať do koryta potoka zopár dní. Najlepšie je ale ak bývate na vidieku a máte možnosť daný kameň zakopať do zeme. Zakopte kameň do zeme na niekoľko dní, zeminu utlačte a raz za čas zeminu nad kameňmi polievajte čo urýchli proces čistenia. Voda má efekt zmývania nečistôt, je tiež elektricky vodivá, takže cez vodu sa do pôdy / zeme negatívna energia odovzdá z kameňa rýchlejšie. Voda bude nasiakať smerom dolu pričom zoberie dolu aj negatívne energie.
Pokúste sa tiež aj vizualizovať ako negatívna energia odchádza z kameňa preč.
Nevyhnutné je samozrejme mať viacero kameňov určené pre energetické čistenie, pretože kým sa Vám jeden kameň bude čistiť v zemi, druhý môžete používať.
Ak nemôžete kameň zakopať na vlastnom dvore, pretože bývate v byte, ak máte v blízkosti les, lúku, chatu, môžete to urobiť tam.
Existuje tu aj možnosť natrvalo kameň „zahodiť“ do prírody a nájsť v prírode nový, avšak vy opakovaným používaním kameň programujete, čím sa zefektívňuje jeho schopnosť Vášho energetického čistenia.
                     Soľ: ak bývate v byte, v meste, kameň používať takýmto spôsobom môže byť komplikované. Môžete ho však nahradiť drobnou sklenenou fľaškou, do ktorej dáte soľ. (môže byť aj väčšia fľaša do ktorej dáte 1-2 cm soli). Raz za čas starú soľ spláchnete do záchoda dáte soľ novú.
                     Oheň: oheň v krbe alebo oheň pri opekaní dokáže v človeku spontánne spáliť a pohltiť negatívne energie. Stačí len byť pri ohni a pozerať naň. Rovnako sviečka. Môžete aj vedome vydychovať negatívnu energiu do ohňa. Tiež môžete si zapáliť pod nohami niekoľko sviečok, nech Vám spália negatívnu energiu.
Vydymovanie priestorov určitými bylinami sa tiež používa ako metóda čistenia.
                     Fyzické cvičenie: domnievam sa že každým intenzívnejším (nie zasa profesionálnym) cvičením, športovaním, posilňovaním človek spontánne spaľuje mnoho negatívnej energie.

Ako sa čistiť, keď nechcete meditovať
Existuje aj možnosť energetického čistenia ktoré sú veľmi jednoduché, nenáročné a zvládne ich naprosto každý. Nie každý chce alebo môže si dovoliť praktizovať pokročilejšie meditácie – konkrétne dôvody môžu byť rôzne, uvediem určité možné príklady: príliš veľká časová zaneprázdnenosť a pracovné nasadenie, takže motivácia a chuť na meditáciu vám už nezostala, hoci chcete meditovať ale nemáte na to silu, energiu a vôľu aby ste to zvládli, máte príliš ťažký život na to, aby ste si mohli dovoliť meditovať, celkovo nie príliš veľký záujem o spiritualitu a teda menšia motivácia brať meditačné techniky viac aktívne. Ale aj pre týchto ľudí tu existuje riešenie:
Môžete si dať predsavzatie každý deň po príchode z práce si na 15 minút ľahnúť, dať si medzi nohy cca do oblasti rozkroku či už spomínaný kameň alebo fľašu so soľou, privrite oči a do kameňa vydychujte negatívnu energiu, strachy, utrpenie, napätia, stresy, negatívne emócie a depresie. Vôbec nevadí ak myšlienkami unikáte – nech sa Vám to nezdá, že to robíte zbytočne kvôli rušivým myšlienkam – nie je to zbytočné a má to veľký význam - aj keď vedomá myseľ sa nemusí sústrediť, vaše podvedomie vie čo robí. Nemusíte kameň zakopávať, môžete ho každý deň očistiť od negatívnej energie prúdom vody, pričom si môžete predstavovať akoby sa z neho zmývala nejaká čierna špina, strachy, či negatívne emócie.
Uvedená metóda Vám nezoberie ani veľa času ani energie a výsledky môžu byť fantastické. Život sa Vám bude meniť k lepšiemu, budete mať lepší osud, menej utrpenia. Môže sa Vám to zdať na prvý pohľad zbytočné ale v skutočnosti to zbytočné nie je. Hoci sa Vám môže zdať že ste nedosiahli prakticky nič, praktizovaním tejto veľmi jednoduchej a nenáročnej metódy ste urobili obrovskú revolúciu v živote. Už len samo o sebe to, že ste si uvedomili, že negatívna energia, ktorá je vo vás je dôvodom utrpenia, obmedzení a neúspechu vo Vašom živote a že sa jej potrebujete zbaviť, je obrovská revolúcia vo vašom živote, už nie ste súčasťou matrixu.

Zápisník – kalendár
V dôsledku energetického čistenia sa človeku zlepší osud, avšak človek to má tendenciu pripísať náhodám a ani nepostrehne, že sa mu osud zlepšil. Práve preto je dôležité aby ste si do zápisníka každý deň zapísali nakoľko ste daný deň mali úspešný. Raz za týždeň a raz za mesiac sa pozrieť aký bol posledný / mesiac týždeň úspešný. Po niekoľko mesiacoch / rokov praktizovania energetického prečisťovania uvidíte a uvedomíte si, že sa vám darí lepšie, máte menej utrpenia a lepší osud.
                     Poznámka na okraj: ktokoľvek kto je v mojej prítomnosti, cítim ako mi odoberá energiu, pretože každý jej má menej ako ja. Každému kto je v mojej prítomnosti zvyšujem vibrácie, vylaďujem ho na vyššie energie (stačí len minútu), čo spôsobí že dotyčnému sa zmení osud k lepšiemu na niekoľko dní – zopár dní od stretnutia bude úspešnejší alebo sa mu v nejakej oblasti zlepší osud natrvalo. Človek, ktorý si nevedie uvedený zápisník / kalendár si to nevšimne a pripíše náhodám, avšak človek, ktorý si ho vedie, si to všimne.
Viesť uvedený zápisník – kalendár má význam aj preto, lebo ak ste mali nejaký neúspešný deň, môžete hľadať príčinu prečo sa tak stalo, môžete prísť na to, že to napríklad spôsobil nejaký človek, z ktorého ste cítili zlé energie.

Výhody energetického čistenia
Okrem už uvedených výhod – lepší osud a menej utrpenia, energetickým čistením dosiahnete aj iné výhody:
                     Vyrovnaná osobnosť: ak má človek prchkú povahu, ak má rôzne chyby v povahe, komplex menejcennosti a mnoho ďalšieho, tak všetko má pôvod v nánosoch negatívnej energie. Energetickým čistením môžete dosiahnuť dokonalo vyrovnanú osobnosť. Minimálne 90% ľudí ani z ďaleka vyrovnanú osobnosť nemá, najlepšie sú na tom deti a mládež, ale vekom to ide z človekom dolu vodou. Energetickým čistením však môže každý nadobudnúť vyrovnanú osobnosť. Poznám mnohých kresťanov s protivnou povahou, ktorí si tento hendikep uvedomujú, spovedajú sa s prchkej povahy, ale nič im nepomáha. Žiadne kresťanské rituály človeku nepomôžu nadobudnúť vyrovnanú osobnosť, človek akurát tak behá v začarovanom kruhu, nie a nie z neho von a stále je to len horšie. Energetické čistene je však zázračným univerzálny liekom ktorý funguje vždy.
                     Zbaviť sa škodlivých politických a iných ideológii: je hrozné sa dívať na to, ako sú niktorí ľudia zväzovaní rôznymi nenávistnými politickými ideológiami do ktorých sa dali vtiahnuť, ako je napríklad Kremeľská propaganda. Navrhnúť energetické čistenie práve takýmto ľuďom môže byť veľmi dobrý nápad. Dôvod prečo ľudia veria na takéto ideológie je chorá a psychologicky nevyrovnaná osobnosť v dôsledku energetického znečistenia. Energetickým čistením sa však týchto škodlivých ideológii človek dokáže ľahko a rýchlo zbaviť a prestane ich potrebovať.
Nemá zmysel z človekom na Kremeľskú propagandu diskutovať a odhovárať ho od neho racionálnymi argumentami. Propaganda je založená na viere, danému človeku argumenty nič nehovoria, žije si vo svojom vlastnom subjektívnom svete kde 2+2=1, propaganda funguje na princíp manipulácie egregoru a viery (niečo podobné ako náboženská viera). Jediné riešenie je energetické čistenie.
Aj ja keď som bol ešte energeticky poriadne zanesený, som volil Kotlebu (hoci vtedy sa chvalabohu ešte do parlamentu nedostal), dokážem pochopiť, čo to znamená byť vtiahnutý do egregoru propagandy.
                     Zbaviť sa náboženstva: dôvod prečo človek verí na náboženstvo je ten, že je energeticky znečistený, zanesený. Kresťania už zo zásady považujú meditáciu za niečo nepriateľské od satana, avšak predsa sa zopár kresťanov nájde, ktorí nepovažujú energetické čistenie za niečo zlé. Energetické čistenie im efektívne pomôže sa zbaviť kresťanstva, prípadne im to pomôže nepovažovať kresťanstvo za jedinú správnu cestu. Ak sa kresťan energeticky prečistí, otvoria sa mu oči a začne vidieť.
                     Len ako poznámka na okraj, ak je človek vtiahnutý do propagandy alebo verí na náboženstvo, daný človek to z veľkej časti nerobí slobodne daný človek ma hacknuté vedomie, funguje podobne ako keď sa do počítača dostane vírus, stratil slobodnú vôľu.
                     Vôľa: ak má človek slabú vôľu a nedokáže sa odhodlať začať realizovať alebo dokončiť svoj cieľ, dokáže mu to v živote spôsobiť neskutočne veľa obmedzení a utrpenia. Energetické čistenie je však riešenie, ktoré fantasticky pomáha.
                     Obmedzenia vytvorené v mysli: Poznám tiež veľa ľudí, ktorí si spôsobom svojho myslenia dokážu navyrábať neskutočne veľa obmedzení, čo im v živote spôsobuje veľa utrpenia a nie je to dobré. Je tu ale riešenie. (Len ako malý príklad poznám viacero ľudí, ktorí si dezinterpretovali zákon vo svoj neprospech tak aby platili dane za to, čo sa dane neplatia, respektíve ani platiť nedajú)

Meditačné techniky ich riziká a ďalšie dobré rady k meditácii
Viete prečo sa pri meditácii cítite nervózny, plní disharmónie, alebo pri nej pociťujete depresívnu náladu? Tu máte vysvetlenie.
Silným zdrojom negatívnych energií môžu byť aj samotné meditačné techniky. Naučiť sa meditovať je veľmi náročné, začiatky sú veľmi ťažké. Človek musí prejsť cez veľmi ťažké skúšky a to aj niekoľko rokov, keď je v meditácii začiatočník. Ako aj rôzne iné činnosti z bežného života, hoci sú pre spoločnosti veľmi prínosné, avšak sú pri nich rôzne riziká, tak je to aj pri meditácii. Ja Vám ale dám veľmi dobré rady, ktoré Vám ušetria veľmi veľa námahy, frustrácie a nervov.
Aktívnou meditáciou si môžete aj poškodiť a môžete si začať posilňovať rôzne negatívne energetické programy a „vyrábať si“ negatívnu energiu. Buďte opatrní. Ak Vás pri meditácii príliš ovládnu negatívne pocity, strachy, depresívne nálady a podobne, je lepšie meditáciu nechať tak, robiť aspoň hodinu niečo iné a vyskúšať ju neskôr alebo inokedy. Na druhej strane negatívne pocity sú bežnou súčasťou akejkoľvek meditácie, pretože negatívne energie sa pri nej uvoľňujú avšak dôležité je ich usmerniť von.
Vždy na začiatku meditácie je normálne ak pociťujete najväčšiu disharmóniu a iné nepríjemné pocity. Avšak postupne sa čistíte a po niekoľko minútach negatívne pocity z vás odchádzajú a Vy sa napĺňate harmóniou.

Kedy energetické prečistenie pomôcť v osude nemusí?
Dôvod môže byť zlá karma či neodpustenie, atď. 

Príbeh s negatívnou energiou - turista
Vybral som sa na jedno miesto, kopec v prírode, ktorý patrí medzi miesta s najaktívnejšími a veľmi pozitívnymi energiami, ľudia tam napr. raz videli UFO. Videl som tam jedného turistu, prihovoril som sa mu a mali sme krátky príjemný rozhovor. Počas rozhovoru a keď sa náš rozhovor skončil, zrazu ma z ničoho nič ovládli veľmi depresívne nálady a nevedel som z čoho. Teda vlastne vedel – totižto každrozhovor je veľmi intenzívne zdieľanie energií dvoch ľudí a takýmto rozhovorom som od daného pána, nasal negatívnu energiu, hoci to bola samo o sebe spirituálne vyspelá bytosť, ktorá ďaleko vo svojom vývoji predbehla väčšinu namyslených ezoterikov ktorí si o sebe myslia ako sú strašne prebudení. Avšak nakoľko tento človek nepraktizoval pravidelne metódy aktívneho energetického čistenia, negatívnej energie v jeho energetickom tele až tak málo nebolo. Keď sa dvaja ľudia medzi sebou hádajú doslova strieľajú po sebe negatívnu energiu, avšak toto bol vyložene príjemný rozhovor. Samozrejme čo najskôr ako to bolo možné som začal z energetickým čistením a depresívne pocity so mňa rýchlo odišli.
Poučenie, pointa tohto príbehu: pri každej komunikácii prebieha veľmi intenzívna energetická výmena, zdieľanie energií medzi dvoma ľuďmi.
(Išlo o chybu z mojej strany, že som danému turistovi celú túto situáciu nevysvetlil, všetko sa udialo tak rýchlo že som sa ani nestihol zorientovať. Aj pre jeho vlastný vývoj by bolo dobré ak by sa mu to vysvetlilo a bolo by to pre neho obohatením).
                     Tým, že mám omnoho menšie energetické zanesenie ako väčšina ľudí, mám aj v živote minimum utrpenia. Avšak na druhej strane nie je príjemné keď vidím ako väčšina ľudí na mne energeticky parazituje. Prišiel som na to, že dokážem parazitovanie druhých ľudí na mne veľmi významne obmedziť, avšak nedá sa tomu úplne zabrániť. Je to smutný pohľad na väčšinu ľudí ako energeticky fungujú, ako sú súčasťou matrixu.
                    Obzvlášť nepríjemné je ak komunikujem s veľkým množstvom osobne spriatelených ľudí, ktorí dohromady vytvárajú silné energetické pole, čo môže byť napríklad na svadobných oslavách. Vtedy sa človek môže energeticky znečistiť najviac.
                    Energetické parazitovanie je možné minimalizovať nepozeraním do očí.

Ľudia, ktorí sa radi vyrozprávajú
Mnohí ľudia sú príliš ukecaní a nepustia druhých k slovu a radi vedú monológ. Hoci si to vedome nemusia priznať, v skutočnosti títo ľudia sa snažia vysať čo najviac energie z tých ľudí čo ich počúvajú a tiež sa snažia zbaviť negatívnej energie, ktoré im počúvajúci pohltí.

Kopce z obzvlášť silnými pozitívnymi energiami
Na týchto miestach môže človek niekedy pociťovať nie zrovná príjemné depresívne nostalgické pocity / nálady. Z človeka sa vtedy uvoľňujú negatívne energie, aby sa ich mohol zbaviť, ľahšie sa je tam možné čistiť a tieto miesta k tomu pomáhajú. Týchto negatívnych pocitov sa netreba báť, v skutočnosti nám to pomáha.

Rodové energie, rodové prekliatia
Veľmi negatívne energie sa veľmi ľahko prenášajú z rodičov na deti, čo možno vnímať ako takzvané rodové prekliatie. Energetickým čistením sa dá vyliečiť z každého rodového prekliatia. Špeciálne pre takýchto ľudí je energetické čistenie dobrý nápad.

***
Keby som ja robil kurzy meditácie museli by sa odohrávať výlučne v lese alebo na lúke, aby boli ľudia v kontakte so zemou, aby do nej mohli odovzdať negatívne energie.

Čistenie sa energetickou guľou (táto časť nie je súčasťou video verzie tohto videa). (doplnené 24.11.2019)

  • Ide o vizualizáciu čistenia sa energetickou guľou.
  • Človek má fyzické a energetické telo. Cieľom je čistenie energetického tela.
  • Existuje viacero techník tohto typu.
  • Predstavte si ako svetelná guľa prechádza cez vaše energetické telo z hora dole opakovane a vytláča ako odpudivý magnet negatívnu energiu, ktoré si môžete predstaviť ako zhluky čiernych chumáčov či útvarov. Negatívnu energiu tak premiestnite so seba do kameňa alebo do zeme ak sa nachádzate na trávniku alebo v lese
  • Zamerajte sa na pocity. Ak pri tom pociťujete úľavu, je to znakom toho, že to robíte správne a darí sa vám to úspešne.
  • Ešte sa vraciam späť k vizualizácii. Nemusí ísť o dokonalú vizualizáciu, snažte sa vizualizovať cez pocity, danú techniku môžete robiť akoby na základe pocitov.
  • Iná vizualizácia je, že keď svetelná guľa cez vás prechádza, guľa do svojho vnútra berie negatívnu energiu, guľa dokáže vytiahnuť z vás negatívnu energiu a premiestniť ju mimo vás. Pri predchádzajúcej technike sa negatívna energia nedostala do vnútra guľa ale guľa svojimi stenami vytláčala ako odpudivý magnet z vás negatívnu energiu.
  • Guľou môžete chodiť hore dole cez vaše telo, zakaždým sa do nej zachytí negatívna energia, potom negatívnu energiu môžete vizualizáciou premiestniť mimo telo a spáliť ohňom alebo guľu usmerniť do zeme alebo do kameňa.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára