štvrtok 12. marca 2020

Petr Chobot a jeho aféry. Svobodný vysílač. Mocný čierny mág

O témach sexuálneho zneužívania a ďalšie.
(Pokračovanie tohoto článku na odkaze v súvislosti s likvidáciou YouTube kanála tu 17.4.2021)
V tomto článku zhrniem viacero rozhlasových relácii / pořadov „Řeklo se stalo se“ na českom Svobodnom vysílači o Petrovi Chobotovi. Čítaním tohto článku ušetríte až neuveriteľných 26 hodín rozhlasových relácii o Petrovi. Takže čítajte pozorne. Zbytočné sú rozvláčne dlhé relácie, keď sa dá všetko zhrnúť do kocky veľmi stručne. Pred tým ale ako zhrniem relácie do kocky vyjadrím svoj názor na Petra:
Petr je bezpochyby veľmi mocný mág, ktorý reálne disponuje veľkými schopnosťami. Je to významná osobnosť, ktorá sa zapíše do dejín Českej republiky, či už v dobrom alebo v zlom.
                    V stručnosti by som o Petrovi mohol povedať asi toľko, že odporúčal by som počúvať to čo Petr hovorí teoreticky v rámci svojich prednášok, nakoľko je žiaľ viacmenej jediný človek v ČR, ktorý hovorí podrobnejšie relevantné informácie o fenoméne astrálneho cestovania, mimotelových skúseností a fenoménmi s tým spojené a o veľmi pokročilom spirituálnom systéme Andských a Amazonských domorodých indiánov.
                    Na druhej strane striktne neodporúčam zúčastňovať sa Petrovych meditačných kurzov, zájazdov do Peru či do Chorvátska. Keby sa Vám aj zrovna nič nestalo, podstupujete obrovské riziko.
Väčšina ľudí je schopná rozmýšľať len v čiernobielych farbách a môj názor je pre nich veľmi ťažké pochopiť, keď hovorím teoretické prednášky áno, kurzy nie.
                    Jedna vec je to, čo Peter navonok hlása, úplne iná vec sú jeho skutky. Jeho skutky sú radikálne odlišné od toho čo navonok hlása.
                    Ďalej prosím Petrovych vášnivých priaznivcov o úctu a toleranciu k ľuďom, ktorí majú s Petrom zlé skúsenosti, pretože niekedy sa Petrovi fanúšikovia dokážu správať až agresívne. Nenávisť voči ľuďom s iným názorom, nie je zrovna vlastnosť spirituálneho človeka.
Rovnako aj ja plnohodnotne rešpektujem to, ak má niekto s Petrom pozitívnu skúsenosť a nebudem obviňovať daného človeka že si vymýšľa.
Ja som poctivý človek, všetky informácie si mnohonásobne overujem z viacero nezávislých zdrojov a potvrdzujem, že väčšina kritických skúseností s Petrom sa zakladajú na pravde.
                  Ľudia si neuvedomujú aké obrovské riziko podstúpia, keď sa zúčastnia na Petrovych meditačných kurzoch. Každý človek ktorý sa raz zúčastní Petrovho semináru, stráca slobodnú vôľu. Petrovi na seminároch otvárate svoje podvedomie a ten si s Vašim podvedomým môže robiť čo len chce a tak získa kľúč od Vašej duše a potom si s Vami môže manipulovať ako sa mu len zachce. Prečo mi viacero ľudí nezávislo od seba písali takmer identické správy? (viac informácii o tomto incidente nájdete dole, kde píšem o afére podvodov s bylinkami). No záhada je predsa vyriešená: Petr má kľúč od duše ľudí, ktorí boli na jeho seminároch. Keď sa dozvedel o mojom kritickom videu, čierno-magickými technikami zneužil svojich prívržencov, ktorí mu chodia na semináre a vložil do nich rovnaké programy čo mi majú napísať a tí mi začali písať rovnako takmer identické správy. A nie je to len môj názor, ja som si na 100% presvedčený, že to tak je a nikto mi môj pohľad nezoberie, pretože ja sa nedomnievam, ja to viem. Keď sa tieto záhadné veci začali diať, bol som naprosto autentickým svedkom veľmi silnej čiernej mágie na viacero ľuďoch naraz. Tu som pochopil, aké obrovské schopnosti Petr má a ako ich zneužíva na čiernu mágiu.
                  Ja som pokročilý v meditácii a dokážem vedome pracovať so svojím podvedomým. 99% ľudí, ktorí chodia na Petrove semináre ale tieto schopnosti nemá. Nepochybujem, že na Petrovom seminári ľudia cítia zaujímavé energie. Som posledný, kto by Petrove schopnosti podceňoval. Bežný človek ale nie je schopný analyzovať, či energie ktoré sú na seminári na neho posielané sú pozitívne alebo negatívne, pretože to sa deje na úrovni podvedomia. Po prvom seminári strácate slobodnú vôľu. Sú do Vás vložené energetické programy, ktoré Vás nútia ísť na ďalší a ďalší seminár aby s Vás pán guru získal čo najviac peňazí.
Ak raz Petr získa kľúč od Vašej duše, tento proces môže byť viacmenej nevratný tento problém bude trvať viacmenej do konca života. Ľahko pokaziť, ťažko opraviť.
                  Na Petrovej staršej stránke zverejnil 16 ročný Andrej skúsenosť so semináru z Banskej Bystrice, že počas tantrickej meditačnej techniky na seminári s Petrom sa na miesto príjemnej bytosti na neho prisala ošklivá démonická bytosť. Určite existuje mnoho svedkov, ktorí môžu potvrdiť, že hovorím pravdu. Sám sa čudujem, že mu pani Šárka uvedený príspevok zverejnila a necenzurovala. Mladí ľudia majú sklony k jasnovidným schopnostiam, možno aj to je dôvod, prečo mladí ľudia nie sú na Petrových seminároch vítaní, pretože môžu odhaliť jeho nekalé praktiky. Tiež jeden jasnovidný človek, ktorý bol na Petrovom seminári tvrdí, že Petr nemá pod kontrolou vlastné meditácie a že ľuďom sa tak ujde aj negatívna energia, čo nie je prekvapujúce nakoľko Petr sa striedavo venuje čiernej i bielej mágii. Ale k tej čiernej mágii má asi bližšie. Keby aj zrovna Petr v súvislosti s Andrejom nemal zlé úmysly, minimálne sa jedná o obrovský zločin nedbanlivosti nevytvoriť ochranu pre účastníkov meditácie.
                  Meditačné techniky práca s čakrami je ťažká a tvrdá práca a keď budete vidieť výsledky, bude to trvať dlho. Musíte byť veľmi trpezlivý a prekonať i mnoho frustrácie a skúšok. Sme ale v dobe kedy sú ľudia veľmi netrpezliví a málo vytrvalí, chcú vidieť výsledky hneď. Preto hľadajú falošné duchovné urýchľovače ako sú aj Petrove semináre. Nie nadarmo existuje veľmi známe príslovie: „Pomaly ďalej zájdeš“. Svätá pravda.
                  Mnohé Petrove semináre sú nahraté a zverejnené na YouTube a na mnohých z tých seminároch som jednoznačne cítil obrovské psychické zúfalstvo a utrpenie so strany Petra. Človek ktorý je sám vyladený na zlé energie, určite neprenesie pozitívne energie na účastníkov meditácii.
                  Ďalej neodporúčam počúvať ani Petrove meditačné nahrávky. Nepoznám ani jedného človeka, ktorý by mal s nimi nejaké pozitívne skúsenosti. Znovu ľudia neustále hľadajú skratky v duchovnom raste prostredníctvom takýchto riadených meditácii. Ja striktne akékoľvek riadené meditácie neuznávam, nech by to bol aj ktokoľvek iný ako Petr. Vážený priatelia, nehľadajte skratky ale tvrdo na sebe makajte.
Petrove nahrávky môžu spôsobiť to, že bude do Vás vložený manipulačný program, ktorý proti Vašej slobodnej vôle vás prinúti ísť na jeho seminár.
Navyše pani Ester tvrdí, že pozná ženu ktorá bola Petrom sexuálne zneužívaná jeho astrálnym telom počas počúvania jeho meditácie.
Kým náboženský fanatik je v nevedomosti a robí čiernu mágiu na sebe a na druhých modlitbami, naopak Petr má poznanie, ktoré však zneužíva. Tiež je veľký rozdiel ak človek robí zlo z nevedomosti, alebo ak robí zlo vedome

Petr Chobot vs Svobodný vysílač

Relácie / pořady sú zbytočne rozvláčne, podstata sa dá zhrnúť veľmi stručne a to aj urobím, plus pridám zopár svojich poznámok.
Uvedené relácie / o Petrovi nájdete tu:
Petr Chobot, čierna mágia, sexuálne zneužívanie

Petr vs. sexuálne zneužívanie

Slavomír upozorňuje, že podozrivo prehnane veľká časť účastníkov na Petrovom zájazde do Peru sú ženy. Existuje podozrenie, že Petr používa programy zaľúbenosti žien k tomu, aby mali silnú motiváciu ísť do Peru znovu a znovu. Slavomír upozorňuje, že ženy sú do Petra veľmi silne zamilované, sú ním posadnuté, je pre nich veľmi vysoká autorita. Pochybujem, že by sa ženy takto masovo dobrovoľne zamilovali do Petra. Dosiahnuť takého veci nie je možné bez použitia čiernej mágie.
                  Na každom seminári má Petr nové milenky. Existoval aj prípad kedy bol na zájazde manželský pár a manžel mal dať súhlas Petrovi na „energetickú liečbu“ Petrom prostredníctvom sexu.
Ester upozorňuje, že sexuálne zneužívanie je časté nielen u Petra, ale aj všeobecne na ajavaskových akciách v južnej Amerike je to častý fenomén a je to silne spoločensky diskutovaná téma.
                  Zoberiem to trochu zoširoka: či už ajavaskové akcie, kresťanské cirkvi alebo sekty majú rovnaký problém a ním je sexuálne zneužívanie. Vždy je lepšie mať počas akýchkoľvek spirituálnych akciách regulérneho trvalého sexuálneho partnera ako mať pokušenie masovo sexuálne zneužívať ženy.
                  Nakoľko som dosť sledoval sexuálne zneužívanie v cirkvi, tak sexuálne zneužiť nie je možné len dieťa, ale aj dospelé ženy. Aj sexuálne zneužívanie dospelej ženy duchovným môže na nej zanechať doživotné traumy a vážne psychické problémy. Mnoho katolíckych kňazov dokáže svoje ovečky až tak dobre zmanipulovať, že znásilnená žena sa ku kňazovi opakovane vráti a ku znásilneniu dochádza viac krát, hoci žena má z toho doživotnú traumu. Klinický psychoterapeut a súdny znalec z oblasti sexuológie Petr Weiss, urobil pre TV Seznam veľmi zaujímavý rozhovor, kde vysvetľuje zložitý psychologický priebeh sexuálneho zneužitia: obeť je v období zneužívania dezorientovaná a až po niekoľkých rokoch si uvedomí čo sa vlastne stalo, že vlastne bola znásilnená.
                  Uvedené informácie vôbec nie sú odveci a majú s Petrom spoločného viac ako dosť. Keď dokážu katolícki kňazi až tak dobre zmanipulovať svoje obete, že sa k nim opakovanie vrátia a znovu a znovu dôjde k znásilneniu, tak potom o čo skôr dokáže tak mocný mág ako je Petr masovo znásilňovať ženy bez toho aby si boli znásilnenia vedomé? Nie je možné mať náhodný sex s veľkým počtom žien bez toho aby nedošlo ku sexuálnemu zneužitiu. Možno mnohé ženy, ktoré boli Petrom zneužité, by ešte dnes za Petra položili aj život, ale po nejakých 20 až 30 rokov prídu na to, že vlastne boli znásilnené a že ten sex vôbec nebol taký dobrý. Sexuálne zneužitie môže byť aj dôvodom rozchodu partnerov či rozbitiu manželstiev, na čo existujú aj svedectvá.
                  Podľa svedectiev Ester a Slavomíra k sexuálnemu zneužívaniu najviac dochádza v poradenskom stane medzi ajavaskovými seansami, kedy dozvuky účinkov ajavasky môžu byť stále silné. Slavomír tiež upozorňuje na to, že v poradenských stanoch mužov Petr odbaví veľmi rýchlo v priebehu pár sekúnd, ale so ženami sa tam baví veľmi dlho.
                  Ester hovorí o situácii kedy prišla zúfalá žena za šamanom, ktorá sa mu sťažovala, že Petr ju znásilnil.
                  Petr údajne vysáva energiu zo žien prostredníctvom sexu a to je možné aj nefyzicky. Túto informáciu som nepočul len od Ester ale aj od iných nezávislých zdrojov.
                  Ester hovorí o situácii, že počas užívania ajavasky tam neboli prítomní šamani, aby si Petr mohol so ženami robiť čo chce.
                  Obdržal som aj vysoko relevantnú informáciu, že zo žien je vysávaná energia aj nefyzicky, ak sú do Petra zamilované.
                  Ester tvrdí, že počula šoférov autobusu sa rozprávať o tom, ktorú ženu znásilnia najbližšie. Veľmi zaujímavé. Veľmi mi to pripomína jeden príbeh ženy z katolíckej cirkvi, kde ju striedavo znásilňovali kňaz a šofér autobusu na cirkevnom zájazde.
                  Moderátor tvrdil, že nejaká žena bola až tak zmanipulovaná, že videla v Petrovi modrookého blonďáka.

Sláva / Slavomír a jeho skúsenosti na zájazde v Peru

Prvé tri diely relácie hovorí Slavomír o svojich skúsenostiach na zájazdoch s Petrom v Peru. V prípade podávania ajavasky čo do veľkosti dávky nezohľadňovali hmotnosť jednotlivých účastníkov, čo je veľká chyba. Všetkým bola podávaná rovnaká dávka, ktorá sa potom po skúsenostiach upravovala. Ženy majú v priemere menšiu výšku a nižšiu hmotnosť ako muži. Navyše ženám sa do mozgu dostane viac psychoaktívnej látky cez mozgovú krvnú bariéru ako mužom. Veľkosť dávky mohla byť minimálne rozdelená na mužov a ženy. O zdravotných rizikách a bezpečnostných pokynoch pri užívaní ajavasky hovorím viac na stránke http://drogy.wz.sk
                  Poznámka na okraj: upozornenie!: ajavaska je na zdravie riziková. Človek so srdcovými problémami a s hypertenziou by nemal užívať ajavasku. Pred užívaním ajavasky každý človek musí absolvovať kardiologické vyšetrenie či je srdce v poriadku, v opačnom prípade sa jedná o hazard so zdravím. Ajavaska by sa mala po správnosti s dvoj dňovými prestávkami aby si mozog a hlavne srdce oddýchli od nadmernej záťaže. Minimalizuje sa tak tiež riziko vyvolania psychózy.
Nepochybujem že aj v Petrových zájazdoch do Peru boli smrteľné prípady. Petr je však dosť silný mág aby takéto prípady ututlal.
                  Slavomír tvrdí, že pri prvom ajavaskovom sedení v Peru mal veľmi pozitívny zážitok, spojenie s Absolútnom a podobne. Slavomír urobil obrovskú chybu, keď zdelil svoj zážitok Petrovi. Keď sa to dozvedel Petr, okamžite nariadil aby dostával polovičnú dávku ajavasky, čo bolo abnormálne prekvapivé. V dôsledku nižšej dávky už nijak pozitívne stavy nedosahoval. Dôvod je veľmi jednoduchý: Petr sa naľakal toho, že by Slavomír mohol nadobudnúť jasnovidné schopnosti alebo že by mohol nadobudnúť schopnosť astrálneho cestovania. Petr nepotrebuje riskovať aby mu niekto prerástol cez hlavu a robil problémy. Jasnovidný človek vidí a kto vidí, je pre Petra nebezpečný, pretože odhalí jeho podvody alebo sa stane nežiadúcou konkurenciou.
                  Pri lúčení sa s Petrom zo zájazdu s Peru, dal Petr Slavomírovi arogantne najavo svoje antipatie.
                  Slavomír pri prvom ajavaskovom sedení videl veľmi silný spirituálny zážitok, akúsi nedočítanú knihu. Mal obrovský hlad po spiritualite, hlad po ďalších ajavaskových sedeniach, kde by mohol tú knihu „dočítať“. Keď sa vrátil do ČR, zohnal si psychoaktívne huby lysohlávky aby mohol onú knihu dočítať. Tvrdí, že lysohlávka mala čo do účinkov veľmi podobné vlastnosti ako DMT ajavaska, čo potvrdzuje viacero ľudí, pretože DMT a psylocibín majú obe veľmi podobnú chemickú štruktúru, obe sa len veľmi málo líšia od serotonínu a aj na serotonínové receptory v mozgu pôsobia.
                  Keď teda Slavomír vo svojom dome užil lysohlávky, mal veľmi negatívny zážitok. Bad trip. Cítil, že je naveky zatratený a že nie je cesty späť. Potom sa stav zlepšil, temné sily zjavili svetlo a možnosť spásy ako samovraždu. Temné sily mu dali „lákavú“ ponuku aby spáchal samovraždu, že ak spácha samovraždu, spasí celý svet. Nuž ako lepšie by bolo možné niekoho motivovať k samovražde. Zaujímavá psychologická stratégia temných síl. Najprv stav totálneho zatratenia a potom sa Vám falošné svetlo prihovára, že máte spáchať samovraždu. Ak by poslúchol zapredal by sa temným silám a dopadol by veľmi zle. Tvrdí sa, že ajavaska alebo psylocibín môže byť spúšťačom schizofrénie, ale čo mám poznatky so psychiatrie, Slavomírov zážitok má od typického priebehu schizofrénie, depresií, či psychózy veľmi ďaleko. To znamená, že sa jednalo o kvalitnú prácu čiernej mágie, ktorá nemá medicínske vysvetlenie.
Zaujímavé ako dokážu temné sily rafinovane prejsť človeku cez rozum: najprv pocit zatratenia, a naprostého zúfalstva a potom príde falošné svetlo, ktoré sa k Vám prihovára.
Aké môže mať motívy Petr a jeho čierni mágovia motív vyvolávať v ľuďom samovraždu? To predsa ak má niekto negatívny zážitok z Peru, aby nepísal negatívne recenzie, tam v ňom vyvoláte samovražedné nálady a potencionálneho negatívneho recenzenta sa zbavíte a špinavý neetický biznis si držíte úspešne ďalej.
                  No pri tejto veci by som sa ale chcel zastaviť. Viacero nezávislých svedkov mi potvrdilo, že samovražedné nálady po návrate domov z Peru sú u účastníkov veľmi časté. Viacero ľudí reálne spáchalo samovraždu, alebo sa o samovraždu pokúsili a len tak tak ich rodinní príslušníci zachránili. Je šokujúce, že nakoľko sa jedná o reálne pravdivé informácie, existuje len minimum svedectiev na internete, ktoré samovražedné incidenty spomínajú. Vysvetlenie je ale veľmi jednoduché – Petr je mocný čierny mág a dá svojimi čiernymi mágami zlikvidovať každého, kto by sa pokúsil prehovoriť.
Ľudia sa boja. Písali mi tiež na email niektorí ľudia, veľmi dôveryhodné svedectvá, ale dôrazne som bol žiadaný aby som informácie nešíril ďalej – ľudia majú strach o bezpečnosť. Petr je mocný čierny mág, ľudia sa ho boja.
                  Existujú aj ďalšie šokujúce svedectvá čiernej mágie , ktoré potvrdzujú to, že Petrova čierna mágia naozaj funguje. Určitá osoba mi tvrdila, že po návrate s Peru kontaktovala všetkých účastníkov zájazdu, ale ozvala sa jej len jedna alebo dve osoby. Čo sa to sakra deje? Prečo také šokujúce správanie účastníkov? Veď ak má niekto krásny zážitok s Peru, tak vám s radosťou odpíše. Rébus je ale vyriešený: čierna mágia bráni tomu, aby ľudia ktorí majú negatívne skúsenosti z Peru sa mohli vzájomne kontaktovať a zdieľať svoje zážitky.
                  Teraz sa vraciame späť ku Slavomírovi. Slavomír chcel „dočítať knihu“ a tak vyrazil do Peru za šamankou ktorú spoznal so zájazdu s Peru. Bola to šamanka z veľkomesta so slumu. Ajavaskové sedenia mal tiež v slume. Slavomír tam mal veľmi negatívne skúsenosti. Koho zaujíma viac, nech sa páči, môže si vypočuť aj tieto diely.
Nuž aspoň je vidieť ako Petrovi závisí na kvalite svojich zájazdov, keď spolupracuje so „šamankou“ s veľkomesta so slumu.
                  Je zrejmé, že na zájazdoch do Peru sa vytvára hlad po spiritualite dokončiť nedokončený spirituálny zážitok podobne ako mal Slavomír – chce dokončiť nedokončenú knihu. Zníženie dávky ajavasky v prípade Slavomíra mohol mať dôvod v tom, aby bol nútený sa do Peru vrátiť a platiť dva krát.
                  Po návrate s Peru niektorým ľuďom skrachovalo podnikanie, tvrdí moderátor.

Emma a jej skúsenosti z Peru

Emma bola v Peru s českými organizátormi, ktorí nemajú nič spoločného s Petrom. Najzaujímavejšie čo tam hovorila, bolo jedno úmrtie jednej Češky so zájazdu v dôsledku užívania ajavasky. Mnoho ľudí to môže extrémne prekvapiť, že takéto niečo sa môže stať, mňa to ale neprekvapilo, nakoľko mám o ajavaske prečítaných mnoho vedeckých výskumov a viem, že je to záťaž na srdce. Príčina smrti je srdcový infarkt.

Ester a jej skúsenosti v Peru s Petrom

Najsilnejší kaliber čo do kritiky Petra, je Ester.
Prvé tri diely s Ester sú veľmi nudné , hovorí o naprostých detailoch ako žila v Peru. Nie som si istý, či meno Ester je skutočné, alebo ide o prezývku, ale je to jedno. Podstatné je to, že jej svedectvo je naozaj pravdivé a dôveryhodné. Samotný Petr Chobot sa vyjadroval k Ester, avšak ani jedno jej slovo nijak nespochybnil. Ak by Ester klamala, určite by sa obhájil, ale nestalo sa. Pre Petra by nemalo zmysel klamať a negovať vyjadrenia Ester, nakoľko lož má krátke nohy a aj Petr dobre vie, že otvorené klamanie spochybňovaním Ester by mu viac uškodilo ako pomohlo.
                  Podivná anonymná osoba, ktorá vystupuje na Facebooku pod prezývkou „Athena Libra“, hoci je na strane Petra, Petra si zastávala a Ester hejtovala s neskutočnou zlosťou a nenávisťou, nespochybnila ani jedno slovo, čo tvrdila Ester. „Athena Libra“ napriek obrovskej zaujatosti a nenávisti voči Ester, nevyvrátila ani jedno slovo Ester nejakým relevantným argumentom. Osoba o sebe hovorí, že bola autentická svedkyňa udalostí o ktorých hovorila Ester. Jej vyjadrenia sú tu a tu.
Nenávisť a zlosť tejto Petrovej spolupracovníčky siahala až tak ďaleko, že sa dokonca vyhrážala moderátorovi, že na neho podá trestné oznámenie. Aká to "láska" vychádza z tejto osoby. Ako si to "zlý" moderátor mohol dovoliť urobiť reláciu/pořad, kde sa hovorí o Petrovi pravda. Aká to len je "nehoráznosť".
Je to obrovský paradox, že podivná osoba s prezývkou "Athena Libra", navzdory tomu, že vlastne len potvrdzuje, že Ester hovorí pravdu, je tak nazlostená, že by rada podala trestné oznámenie. To je dôkaz ako Petr ako skúsený mág dokáže čiernou mágiou zmanipulovať svoje ovečky. Tiež je veľmi divné prečo táto divná osoba adresovala viac nenávisti na adresu moderátora ako na adresu Ester. Moderátor totiž vôbec nie je podstatný. Ester má príliš silnú ochranu zabezpečenú skúsenými šamanmi, na ňu by si temné sily nikdy netrúfli. Petr (a tiež jeho spolupracovníci, ktorí sú na neho energeticky napojení) má obrovský strach s Ester, jej by sa nikdy nedotkol. Osôbka s prezývkou "Athena Libra" je len úbohá zneužitá obeť, ktorá je živým štítom Petra. Živým štítom pred vracajúcou sa karmou.
                  Kto je to vlastne Ester? Ide o ženu, ktorá bola priateľkou šamana ktorý spolupracoval s Petrom v expedíciách v Peru. Tiež ona sama bola súčasťou tímu expedície Peru s Petrom. Ester teda zašla príliš hlboko Petrovi do kuchyne a prezradila veci ktoré sa verejnosť nikdy nemala dozvedieť
Z toho čo som počul mi spadla sánka: čierna mágia a zneužívanie žien ako na bežiacom páse.
                  Zhrniem prvé tri diely relácii / pořadov s Ester. Spomeniem len to najdôležitejšie. Moderátor sa pýtal prečo vlastne Ester išla do Peru. Bolo to z dôvodu spirituálneho rozvoja a skúsenosti s ajavaskou. V Peru pracovala ako prekladateľka pre Českú cestovnú kanceláriu. Hovorila o naprosto šokujúcich príkladoch čiernej mágie z Peru, ktorá naozaj funguje. Vysvetľuje ako môžu ľudia zomrieť na psychosomatické príznaky – teda daný človek umrie, ale lekári nie sú schopní objektívne zistiť na čo daný človek vlastne zomrel. Niektoré veci hovorí Ester rovnako čo aj Petr čo do učenie juhoamerických domorodých šamanov.
                  Neskôr sa v Peru Ester zoznámila s priateľom Vincenzom, ktorý sa venoval šamanizmu. Tiež sa zoznámila aj s iným človekom (meno si už nepamätám, pracovne ho môžeme nazvať „šaman 1“, v nahrávkach si dohľadáte ako sa volal), podnikateľom, ktorý mal predajňu a tiež sa zároveň venoval šamanizmu a tiež poriadal sám v Peru ajavaskové ceremónie v meste a mal tiež manželku z Európy a preto vedel po anglicky.
                  Zaujímavejšie rozprávanie začína od 25. časti relácie. Ester tvrdí, že Petrovi vypadol šaman, tak hľadal dvoch náhradných šamanov. Petr zadal komerčný inzerát, kde hľadal dvoch šamanov, v zadaní bolo, že to musia byť starší muži. Je úplne logické prečo od Petra neustále odchádzajú šamani, či iní ľudia s Petrovho tímu, keď sa dozvedia čo je Petr zač. Hoci Ester doteraz s Petrom nemala nič spoločné, teraz videla inzerát a mala možnosť s Petrom spolupracovať. Ester navrhla Vincenzovi a „šamanovi 1“ možnosť spolupráce s Petrom. Tí na základe rituálov s dymom mali víziu, že Petr je zlý človek a spoluprácu odmietli. Napriek tomu Ester veľmi tlačila na spoluprácu, tiež aj ekonomicky dosť potrebovali s Vincenzom peniaze, tak nakoniec sa Ester Vincenza a šamana 1 podarilo Ester prehovoriť aby sa na spoluprácu s Petrom dali.
                  Hneď zo začiatku sa Vincenzo s Petrom pustili do hádky. Vincenzo obvinil Petra, že mu ide len o peniaze a neide o kvalitu, keď na miesto živých psychoaktívnych kaktusov san pedro z prírody Petr nariadil použiť účinnú látku kaktusu v komerčnej kúpenej sušenej forme.
                  Ďalej sa neskôr ukázalo, prečo bola Petrova požiadavka v inzeráte nájsť starších šamanov. Obaja Petrovi „šamani“ Vincenzo a „šaman 1“ boli mladí a pohľadní muži. Petr na nich veľmi žiarlil. Petr už nebol v centre pozornosti. Situácia sa pre Petra skomplikovala o to viac, keď Petra zaskočilo to, že „šaman 1“ vedel po anglicky. Účastníci zájazdu komunikovali so „šamanom 1“ pomaly viac ako s Petrom, takže Petr bol nešťastný z toho,že nie je centrom pozornosti, že nie je alfasamec.
                  Ďalej Vincenzo sa Ester sťažoval, že nejaká žena s Petrovho tímu veľmi často sliedila za Vincenzovym chrbátom s cieľom odstrihnúť mu kúsok vlasov. Dôvod? Vlasy sa používajú na čiernu mágiu. Už tu bolo jasné, že Petr sa chystá objednať na Vincenza čiernu mágiu čo sa aj neskôr stalo.
                  A mimochodom, keď sme už pri čiernej mágii. Viete prečo Petr nerobí čiernu mágiu sám a prečo si často objednáva iných čiernych mágov? Dôvod je jednoduchý. Povolenie čierneho mága je veľmi špinavá a riziková robota. Do pár rokov takýto človek odíde a efekt karmy sa vykonávateľovi prejaví veľmi rýchlo. Je to podobné ako aj pri klasických vraždách na objednávku. Aj bohatý papaláš ako Kočner Kuciaka nezabil sám, ale špinavú robotu dal urobiť iným osobám – vykonávateľom.
                  Výhoda je v tom, že na ľudí s čistým charakterom nefunguje čierna mágia. Nakoľko mal Vincenzo ale veľkú túžbu po peniazoch, čierna mágia na neho účinkovala.
                  Ďalej Vincenzo sa Ester sťažoval, že počas spolupráce s Petrom, sa budí so spánku a počuje mužský hlas ktorý mu hovorí: „oddeľ sa od Ester!“. Jednalo sa o či už Petra alebo ním povereného čierneho mága, ktorý sa snažil v stave mimo telo Vincenzovi vsugerovať, aby sa rozišiel z Ester. Petr z nejakého dôvodu potreboval oddeliť Vincenza a Ester. Dôvod bol závisť a žiarlivosť.
                  Ester potvrdila Petrove podvody s bylinkami a v súvislosti s bylinkami aj citovala z môjho blogu, nikde inde sa totižto uvedené informácie nenachádzajú, nakoľko Šárkyna dcéra ich z FB stránky zmazala, pretože Petrova čierna mágia zabrala.
                  Ďalej ma šokovalo, že medzi ľuďmi s Petrovho tímu sú praktiky objednávania si čiernych mágov na dennom poriadku. Istá žena z Petrovho tímu sa Ester priznala, že iná žena u Petrovho týmu si chce na ňu objednať čiernu mágiu. Nakoľko Ester sa zaoberala výrobou prsteňov, žena požiadala Ester o výrobu prsteňa, ktorý ju bude chrániť pred čiernomagickými útokmi. My sa nemôžeme čudovať prečo si ľudia s Petrovho tímu na seba objednávajú čiernych mágov, keď je Petr pre nich vzorom.
                  Ester šokovala tím, keď povedala, že jedna žena ju otvorene varovala pred Petrom, aby neprezradila, že je Češka, pretože môže dopadnúť veľmi zle. Ak má Petr podozrenie, že uniknú o ňom nejaké kompromitujúce informácie, neváha s nasadením čiernych mágov, ktorí narobia „poriadky“.
                  Najprv sa Ester vrátila z Peru natrvalo do Česka. Chcela so sebou zobrať aj priateľa Vincenza, avšak finančne to nebolo možné. Aby mal Vincenzo peniaze rozhodol sa v spolupráci s Petrom pokračovať. To sa ukázalo ako chyba. Na Vincenza už začala plnohodnotne fungovať čierna mágia a začali sa mu diať divné veci.
                  Ešte keď bola Ester v Peru s Vincenzom, bol dosť veľký problém, že sa Vincenzo dosť často ocital vo veľmi nebezpečných situáciach kedy boli psi na neho veľmi agresívni, čo sa mu pred tým nikdy nestávalo. Stádo psov mu spôsobilo menšie zranenia.
Nakoniec sa podarilo Vincenzovi prísť do ČR. Bol však úplne vymenený a často sa správal ako posadnutý, akoby ho niečo ovládalo, akoby mu ovládal niekto každý jeho pohyb. Ester tiež tvrdí, že pociťovala účinky čiernej mágie ako vysávanie energie, najmä z pupočnej čakry a finančné problémy. Výpadky pamäte, bolesť v obličkách. Zdochol kocúr.
                  Ester letela do Peru, kde požiadala šamanku o pomoc. Šamanka odrazila negatívnu energiu a vrátila ju do zdroju a prejavilo sa to tak, že zomrela pani Šárka. Moderátor to komentoval tak, že Petr si urobil zo Šárky živý štít.
                  Ďalej Ester v pralese našla skúseného šamana, ktorý jej pomohol očistiť sa od negatívnych energií a negatívnych programov. Hovorí že šaman pri hľadaní zdroju jej problémov, sa mal veľký problém vyladiť na Petra, nakoľko najprv sa vyladil na Petrovho Peruánskeho spolupracovníka. Moderátor to komentoval tak, že Petr spolupracovníka použil ako živý štít, môj názor je skôr taký, že Petr len dal urobiť špinavú čiernomagickú robotu za finančnú odmenu. Teda šaman sa zo začiatku vyladil na vykonávateľa čiernej mágie, nie na objednávateľa / zadávateľa Petra.
                  Petr chodieval v Peru často do predajne kde sa predávali aj ovčie embrya, ktoré sa zrejme používajú aj na čiernu mágiu.
                  Nie je pravda, čo hovoril Petr, žeby moderátor vyzýval ľudí, aby Petra stiahli z kože.

Odkazy

Moje videá o Petrovi
Petr Chobot, smrť Šárky Hanak, byliny, podvody, Mutual Help https://www.youtube.com/watch?v=oe6iXNTdw_I
Reakcia na útoky pre video o Petrovi Chobotovi https://www.youtube.com/watch?v=VsJHlEWTWAw
Odvrátená stránka ezoteriky: podvody i drsné vybavovanie sú účtov s konkurentmi https://www.youtube.com/watch?v=jbkCEOkEhQo
Aféry Petra Chobota https://samanizmuss.blogspot.com/2018/10/kauza-petr-chobot.html

****************************************************************************

Peter vs jeho aféra s bylinkami

                    Po prevalení Petrovej aféry obrovského podvodu s bylinkami, kde sa jasne čierne na bielom ukázalo ako Petr 4 roky otvorene klamal a cynicky zneužíval dôverčivosť svojich priaznivcov na to aby z nich vyžmýkal čo najviac peňazí, som začal byť aj ja viac citlivý na kritické recenzie na Petra, či aktívne som negatívne recenzie začal vyhľadávať.
Potom ako som zverejnil kritické video s Petrovymi podvodmi s bylinkami sa na mňa spustila obrovská lavína nenávisti a zlosti so strany Petrovych fanúšikov, (väčšinu týchto komentárov som už z pochopiteľných dôvodov zmazal). Boli to komentáre toho typu, že ako sa ja opovažujem „pomlouvát“ tak „úžasného a dobrého“ človeka ako je Petr, akoby som bol najväčším darebákom na Slovensku. So strany jeho priaznivcov sršala neuveriteľná nenávisť, ktorá sa len ťažko slovami popisuje. Bol som obviňovaný zo závisti. Tiež viacero Petrovych fanúšikov mi s obrovskou nenávisťou vyčítalo, že ako si ja dovoľujem anonymne „pomlouvát“ Petra, keď mi vôbec nie je vidieť moju tvár. Komentáre jeho priaznivcov som vnímal ako hororové vyhrážky. Najviac im vadila moja anonymita. Faktom je to, že som hovoril výlučne 100% pravdivé a overené informácie za ktorými si dodnes stojím, to znamená, že anonymitu som nijak nezneužil.
Ako je možné že viacero ľudí mi poslalo nezávislo od seba takmer identické správy, že ako si opovažujem kritizovať Petra, keď mi nie je vidieť tvár? Veď z toho ide mráz po chrbte! Pokiaľ vám viac ľudí napíše takmer identické správy, je to jasný prejav toho, že daní ľudia nemajú slobodnú vôľu, nemajú svoj vlastný názor a niekto nimi manipuluje. Nemám najmenšie pochybnosti a nikto mi nevezme môj názor, že Petr použil na svojich vlastných priaznivcoch čiernu mágiu.
                  Po odvysielaní relácii / pořadov na Svobodom vysílači je už nadobro jasné, že Petr nieje žiaden anjel a mnohým vášnivým zástancom Petra sa otvorili oči. Je veľmi smutné, že ani jeden jediný človek, z tých ktorí mi tak hrozne vynadali kvôli kritike Petra za podvody s bylinkami, sa mi neospravedlnil / neomluvil. Je úplne jedno či daní ľudia jednali so slobodnej vôle alebo nie. Nenávistné útoky boli napísane ich rukami a ich povinnosťou je sa ospravedlniť. Je veľmi jednoduché niekomu veľmi špatne vynadať za to že druhých prebúdza ale aké ťažké je pre ľudí sa ospravedlniť. Otvorene vyzývam týchto ľudí, ktorí majú aspoň štipku svedomia aby sa dodatočne ospravedlnili!
                  Ľudia, ktorí takto na mňa útočili boli len úbohé obete, na ktoré bol energeticky napojený Petr. Tieto úbohé zneužité obete sa premenili na Petrovych hovorcov a na Petrov živý štít.
                  Skutočný cieľ Petra bolo či už z pomsty alebo z dôvodu aby si zachoval svoj neetický biznis objednať na mňa čiernych mágov. Ak by nezostal v anonymite pravdepodobne by som bol zabitý na diaľku. Disponujem totiž overenými informáciami, že Petr si často objednáva čiernych mágov, ktorí zabíjajú na diaľku. Práve anonymita mi možno zachránila život. Totižto aby sa čierny mág vôbec dokázal na Vás vyladiť, potrebuje vidieť Vašu fotografiu. Viac informácii o incidente dole.
***************************************************************************

Úraz po zostupe z energetického žiariča

Potom ako som sa vrátil z jedného kopca-energetického žiariča, hoci bežne chodím na aute, tentokrát som išiel na bicykli, stal sa mi úraz ktorý sa však nedal racionálne vysvetliť. Bol to pád a čo sa mi stalo, bolo na hranici života a smrti. Máme podozrenie, že za týmto podivným incidentom mohol byť aj Petr, respektíve jeho čierni mágovia. Je to jedna z najviac pravdepodobných verzií.
(Dodatočná poznámka: Najviac pravdepodobná motivácia prečo by si teoreticky mohol byť ochotný na mňa objednať čiernu mágiu by mohla byť mylná domnienka, že mám nejaké prsty v pořadoch na Svobodnom vysílači. Faktom je, že o existencii týchto relácii som sa dozvedel len pred pár dňami).
                  To čo sa stalo ale potom by Petra určite nepotešilo. Ak by som vychádzal z logiky akú mala Ester, že mnohé udalosti v osude jej indikovali čo sa bude do budúcna diať, tak to by skončil Petr veľmi zle a pravdepodobne k tomu dôjde, respektíve už čiastočne došlo.
                  Keď som sa vracal so žiariča druhý krát a bolo to zhodou okolností vtedy tiež na bicykli, pár metrov od pádu z minula, som videl pri ceste záhadného robotníka v modrých montérkách, ktorý bol celý nahý a vykonával si svoju veľkú potrebu. Nahý bol z toho dôvodu, že tie montérky boli odhora až dole jeden kus, preto si ich pri vykonávaní potreby musel stiahnuť / sundat celé. Nakoľko bolo zimné obdobie, teplota bola nízka a aj keby boli tie montérky zateplené, človeku by bola v nich zima. Záhadný chlapík ale pod tými montérkami nič nemal.
                  (Nemám najmenšie tušenie, že kto to mohol byť, nakoľko sa jedná o záhadné pohorie Tribeč, ktoré je plné podzemných mimozemských základní, mohlo ísť o údržbára objektu takéhoto typu. Neďaleko uvedeného miesta sa totiž nachádza nejaká utajená mimozemská základňa čiastočne závislá od vonkajších dodávok, možno išlo o robotníka z tohto objektu. Uvedený robotník nemal pri sebe ani auto ani bicykel, hoci to bolo hlboko v lese a stmievalo sa. Nebolo vidieť že by mal pri sebe nejakú výbavu. Podobné modré montérky používajú robotníci z vodárenskej spoločnosti, ktorí robia údržbu zásobárňam vody, avšak takýto najbližší objekt bol na veľké kilometre ďaleko. Nejednalo sa ani o poľovníka. Nejednalo sa ani o údržbára vysokého napätia, nakoľko robotníci z distribučnej siete používajú iné montérky).
                  Uvedená udalosť symbolizovala to, že človek, ktorý mi spôsobil pád a úraz, bude odhalený a to aj proti svojej vôli a to veľmi ponižujúcim spôsobom. Uvedeného robotníka, z ktorého som cítil dosť negatívnu energiu, som veľmi negatívne prekvapil, keď som sa tam objavil s výkonným svietidlom na bicykli a bol takto „načapaný“ a odhalený. Takže môžeme očakávať, že uvedené aféry, ktoré boli na Petra odhalené, sú stále len jemný začiatok. To najlepšie na Svobodnom vysílači ešte nezaznelo – totižto mám overené informácie, že v ČR existujú ľudia, ktorí disponujú priamymi dôkazmi o tom, že Petr si objednáva čiernych mágov naprosto bežne.

O vzniku tohoto článku
Hoci pôvodne som chcel urobiť video podcast o tejto téme, nakoniec som sa rozhodol pre článok. Zdá sa mi to vhodnejšie nakoľko mnohí vášniví Petrovi fanúšikovia, neznesú kritiku, sú agresívni a video by ich podráždilo omnoho viac ako článok.



Novinky z oblasti ezoteriky. Update 10.10 2021

Zdá sa že istý nemenovaný známy čierny mág, ktorý sa nám pokúšal zničiť YouTube kanál a aj sa mu to podarilo, ktorý sa nám vyhrážal, dopadol veľmi zle. Nasvedčujú tomu viaceré indície.
Vraj ak sa čiernomagický útok nezdarí, negatívna energia sa odrazí do zdroju. A nepodaril sa teda určite. Som chvalabohu živý a zdravý. Neoplatí sa viesť čiernomagické útoky proti ľuďom s veľmi dobrou karmou.
Čierna mágia sa dá robiť len dočasne. Zlých ľudí čierna mágia začína dobiehať.
V južnej Amerike ľudia veľmi dobre vedia, že je veľmi ťažké rozlíšiť čierneho a bieleho šamana. Tu v Európe si ľudia na to veľký pozor nedávajú.

Tiež som si za posledný čas uvedomil, že pán Chobot, hoci jeho filozofia obsahuje aj štiepky pravdivých informácii / poznania, je schopný svoje slová nabiť takými energiami aby to jeho poslucháči zámerne správne nepochopili, tak aby im to reálne v živote moc nepomohlo.


7 komentárov:

  1. Dobrý den. Mám velmi negativní zkušenost ze semináře Petra Chobota Svěřila jsem se mu hloupě že jsem se teleportovala.A hned si za mě sedla jedna členka jeho týmu.A potom jsem skoro rok bojovala o život.Nejen že mě odpojil duši, všechny schopnosti jsem ztratila ale měla jsem ty stavy kde sebevražda je východisko.Představte si že máte mozek v mixéru. Zkuste velmi rychle přepat hlavou.Tak to je přesně ten stav jak jsem se cítila.Neschopnost souvislé mluvit a myslet.Pocit absolutní schvácenosti
    .Jenže já se nevzdávám.Rozklíčovala jsem to.Bylo v tom příliž podobností s ostatními lidmi kteří popisují totéž.Děkuji za tuto zkušenost která mě velmi zocelila.Kdybych neměla silnou vůli nebyla bych tu.Jen si říkám jak jsem mohla tak lehkomyslně hazardovat se životem.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mohu se Vás (autore článku), jakou meditaci děláte?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za zaujímavú skúsenosť. Viac si môžete pozrieť na Youtube kanáli https://www.youtube.com/user/vierafilozofia/videos

      Odstrániť
  3. Prosim Vas nieco viac o tom Tribeci, nejaky zdroj
    Vdaka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pochopiť kontext toho čo som hovoril tak to si asi bude vyžadovať pozrieť si tie rozhlasové relácie s pani Ester

      Odstrániť
    2. Pardon, niesom isty ci sa chapeme...
      Pani este sa zaobera Tribecskymi "anomaliami"? Ci?

      Odstrániť
    3. Jáj ták. Ja som reagoval na onen úraz, ktorý sa stal na pohorí Tribeč. Pani Ester nie, ale ja sa teda intenzívne zaoberám "paranormálnymi" javmi na pohorí Tribeč. No zhodou okolností sa mi stali práve pred pár dňami naozaj "šialené" paranormálne javy, ale bol to veľmi príjemný a pozitívny zážitok. Súviselo to práve s pánom Petrom spomínanom v tomto článku. Bytosti z iných dimenzií mi chceli ukázať ako budú chrániť Youtube kanál nakoľko bol za posledný čas terčom mocných čiernych mágov.
      Viac videí mám na Youtube kanáli o problematike Tribeču https://www.youtube.com/user/vierafilozofia/videos

      Odstrániť