pondelok 9. decembra 2019

Telepatická komunikácia s bytosťami z iných dimenzií. Viac info v popise pod videom


1 00:00 úvod. Ide o veci, ktoré Vám môžu prakticky pomôcť (do tejto osnovy aj som dopísal aj zopár informácii, ktoré som zabudol pripomenúť v nahrávke)
02:17 filozofická otázka: kto je to Boh? Lepšie pomenovanie Absolútno. Náboženská predstava boha – egregor stvorený ľuďmi.
08:56 „svetelné bytosti“. Ako si ju predstavovať. Oprostiť sa od náboženských predstáv. Predstavovať si ju abstraktne, ktorá nie je viazaná na tvar.
Má význam prosiť tieto bytosti pomoc v každodenných problémoch. Ak tieto telepatický meditačné techniky komunikácie s bytosťami ľudia praktizovali masovo, vyriešilo by to mnohé globálne problémy na tejto planéte – náboženstvá nie sú veci, ktoré by nám pomáhali
12:17 kombinácia s meditáciou energetického čistenia. Obe techniky sú jednoduché nenáročné aj pre časovo zaneprázdneného človeka. Ak jeden človek na sebe pracuje automaticky pomáha aj všetkým ostatným – energeticky sme veľmi prepojení.
Môžu mať poradiť pomôcť s náročnejšími meditačnými technikami ako práca s čakrami alebo energetizácia celého energetického tela.
Môžu vám bytosti poskytnúť mnoho informácii a poradiť s mnohými problémami.
Vďaka telepatickej komunikácie si môžete mnohonásobne zvýšiť určité druhy inteligencie
19:09 ako sa na ne vyladiť. Vyladiť sa na „jemno-hmotné“ energie. Odovzdávať a prijímať informácie môžete viacero spôsobmi: slovami, obrazmi, pocitmi. Zaznačovať si do kalendára, v ktoré dni ste meditovali, aby ste sa tak povzbudili v disciplíne robiť tak každý deň
21:49 mierne odbočenie od hlavnej témy. Nevýhody spoločných kolektívnych riadených meditácii
26:46 ak obdržíte telepatickú informáciu ktorá vám pomohla, je dobré si ju zapísať.
Najlepšie ak tento typ meditácie praktizujú aspoň dvaja ľudia naraz aby sa povzbudzovali v sebadisciplíne – dôležité je ale každý v ten istá čas pracoval individuálne.
Dve videá o čistení sa od negatívnych energií
https://www.youtube.com/watch?v=lt1mXkAl4IY
https://www.youtube.com/watch?v=xvJJpnRKYiU
31:32 v každodennej sebadisciplíne a v celkovom vyladení s zvýšení efektívnosti tohto druhu meditácie a vám výrazne pomôže „vonkajší rituál“, ktorý sa ale nemôže vnímať v náboženskom kontexte
Článok o tejto téme
Telepatická komunikácia s bytosťami z iných dimenzií https://samanizmuss.blogspot.com/2019/11/telepaticka-komunikacia-s-bytostami-z.html
******************************************************

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára