piatok 8. novembra 2019

Telepatická komunikácia s bytosťami z iných dimenzií

  • Je dôležité komunikovať s bytosťami s vyšších dimenzií, s takzvanými bytosťami svetla, svetelnými bytosťami, aby sme ich porosili o pomoc v riešení každodenných problémov.
  • Ide o praktický, účinný efektívny návod, ktorý reálne funguje a pomáha človeku v riešení problémov a podobne.
  • Aj náboženstvo sa pokúša komunikovať s bytosťami s iných dimenzií, avšak kresťania sa vylaďujú na zlé energie a zlé bytosti. Komunikácia s bytosťami svetla ktorá je oprostená od náboženských predstáv, prináša velikánske výhody a skutočne človeku pomáha v živote.
  • Ak by tieto techniky robili ľudia masovo a dlhodobo by tieto techniky fungovali bez akýchkoľvek ezotericko-náboženských nánosov, tak tieto techniky by vyriešili mnoho globálnych problémov a aspoň časť spoločnosti by sa dostala von z matrixu.
  • Ako si bytosti predstavovať? Dosť dôležité si je ich predstavovať abstraktne. Odhoďte akékoľvek náboženské predstavy anjelov archanjelov atď. Nie je dobré aby v ezoterickej komunite potencionálne do budúcnosti praktizovaní týchto techník vznikali nejaké konkrétne predstavy. Bytosti nie sú závislé na tvare, môže mať aj tvar svetelnej gule.
  • Príprava: Vyčistite si hlavu od všetkých negatívnych emócii, vyhoďte počas tejto meditácie z hlavy akékoľvek starosti, problémy, vylaďte sa len na pozitívne a príjemné pocity, emócie. Snažte sa byť naplnení vnútorným pokojom a harmóniou. Nedarí sa to? Je to spôsobené negatívnymi energetickými programami a potrebujete sa energeticky prečistiť. Vždy pred telepatickou meditáciou sa energeticky prečistite.
  • Ako sa na bytosti vyladiť? Bytosti nie sú menej skutočné než my, avšak energeticky sa nachádzajú vo vyšších dimenziách, fungujú vo vyšších energetických frekvenciách ako my, preto sú za normálnych okolností pre nás neviditeľné. Na bytosti sa vylaďte, tak že si ich predstavujete ako jemno-hmotné energetické bytosti so svetla, energie. Akoby sa snažte vyladiť svoju myseľ na jemné energie.
  • Prínos: Z mojich praktických skúsenosti viem, že tieto metódy skutočne pomáhajú. V deň keď meditujem mám viac úspešný deň, viac toho stihnem, dokážem sa vyhnúť komplikáciám a rýchlo a efektívne dokážem vyriešiť mnoho problémov, komplikácii a ťažkých úkolov. Človek má v živote menej smoly, viac šťastia, viac nenáhodných náhod ktoré v živote človeka pomáhajú a nenáhodné náhody redukujú množstvo utrpenia v živote.
  • Túto meditačnú techniku môžete robiť buď ako jednotlivec sám alebo môžete prosiť o pomoc viacerí ľudia naraz napríklad v skupinke
  • Ako bytosti svetla poprosiť o pomoc s konkrétnou vecou? Môžete si vytvoriť zápisník v počítači alebo tablete a najprv danú bytosť poprosiť písomne o pomoc s danou vecou. Môžete vysloviť nahlas o čo žiadate. Prečo je to dôležité urobiť? Je to preto aby ste si čo najviac vedome uvedomili o čo žiadate. Telepatickú techniku treba prežiť čo najviac vedome.
  • V druhom štádiu proste bytosti hlavne telepaticky – dodržujte odsek „Ako sa na bytosti vyladiť?“. V rámci jemných myšlienok, nemusí to byť na základe slov, môže to byť aj na základe pocitov alebo obrazov, proste bytosti svetla o pomoc v danej veci.
  • Ďalej máte možnosť aj prijímať informácie. Často potrebujete dobrú radu na riešenie daného problému, alebo potrebujete pozitívne slovo, pozitívnu energiu povzbudenia aby ste daný problém mali silu vyriešiť. Prijímajte informácie, ktoré upozornia na nejakú chybu vo vašej osobnosti, ktorú robíte, prijímajte informácie, čo by ste mohli na sebe vylepšiť.
  • Prijímanie informácii je často spájané aj s prijímaním energií, ktoré Vám dajú psychickú silu daný problém riešiť ale tiež vytvoria aj priaznivejší osud
  • energie prijímajte akoby v rámci jemno-hmotnej mysle
  • Proste bytosti svetla aj o ochranu aby sa Vám v osude niečo zlé nečakane nestalo.
  • Môžete prosiť aby bytosti pomohli aj iným ľuďom.
  • Vždy po nejakom čase ako ste poprosili o pomoc, urobte takzvané vyhodnotenie: vyhodnoťte či sa Vám už daná prosba splnila alebo nie, zapíšte si to do zápisníka v mobile, počítači, alebo to vyslovte nahlas
  • Vonkajší / vnejší rituál: z nejakého dôvodu táto meditačná technika lepšie funguje, lepšie sa vám podarí sa správne naladiť, ak mnoho krát opakujete túto meditáciu s určitými vonkajšími úkonmi – napríklad robíte túto meditačnú techniku stále na rovnakom kresle na rovnakom mieste, zapálite si pri tom sviečku alebo máte medzi nohami kameň na energetické čistenie. Nemalo by sa z toho ale stať náboženstvo, kedy ľudia robia rituály, ktorým sami nerozumejú – robí sa to len preto aby ste sa ľahšie vyladili a nie je striktne určené, čo by to konkrétne malo byť
  • Najlepšie je keď tieto (ako aj iné) meditačné techniky robia v jednej domácnosti minimálne dvaja ľudia spoločne naraz a vzájomne sa kontrolujú a povzbudzujú v sebadisciplíne, aby ich praktizovali naozaj každý deň.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára