sobota 18. februára 2017

„Energetický stav“ / „duchovná úroveň“ kolektívneho vedomia Slovenska a Európy

V tomto článku budem hovoriť o energetickej vibrácii kolektívneho vedomia teda veľkého počtu ľudí, celých národov. Čo to vlastne znamená energetická frekvencia/vibrácia v kontexte šamanizmu si môžete pozrieť dole na konci tohto článku – prečítať si túto vec je nevyhnutné pre pochopenie tohto článku.
Energetické vibrácie, energetická frekvencia kolektívneho vedomia národa vyjadruje jeho „duchovnú úroveň“.
Samozrejme dnes sme na tom ďaleko lepšie ako tomu bolo v časoch krvavého pokresťančovania či za časov inkvizície a čarodejníckych procesov. Zároveň sme dnes na tom ďaleko horšie ako za predkresťanských slovanských časov.
******************************************************
A teraz prechádzame k jadru článku – k tomu najdôležitejšiemu čo som týmto článkom chcel povedať.
Dnes je z pohľadu šamanov obdobie veľkých zmien (od roku 2012), obdobie turbulencií. Hoci bežný laik si navonok nič nepovšimne, v skutočnosti vibračná úroveň celého národa môže za veľmi krátky čas silne kolísať hore dole.
Vibračná energetická úroveň roku 2016 bola podľa mňa najnižšia za posledných 60 rokov. Nikdy som nevidel toľko ľudí túžiacich byť obeťami šialených fanatických siekt ako tomu bolo v roku 2016. Veľké zlo robia aj alternatívne média, (majú už väčší vplyv ako mainstreamové média), ktoré vzývajú pomoc kresťanstvo ako záchranu pred migráciou a islamom. To ľudí len povzbudzuje stať sa obeťami rôznych kresťanských fanatických siekt. V súčastnosti prežívame najťažšie obdobie za posledných 60 rokov a práve preto v ťažkých časoch ľudia hľadajú útechu v cirkvách a sektách.
Rok 2016 sa spája aj s veľkých úspechom Mariána Kotlebu vo voľbách – a práve pred voľbami som cítil doslova temnotu nad celým Slovenskom a víťazstvo Mariána Kotlebu som intuitívne cítil a predvídal http://krestanstvo.czweb.org/clanky/marian-kotleba-spasitel-slovenska-samansky-uhol-pohladu ** Marián Kotleba je nebezpečný: trpí vážnou psychickou poruchou a hendikepom nízkej inteligencie
V roku 2016 intuitívne cítim, že energetické vibrácie kolektívnemu vedomia idú hore. (Obzvlášť veľké zvýšenie vibrácii som zaznamenal pri slnovrate 2016, kedy viacero ľudí meditovalo za zvýšenie vibrácii). Samozrejme niekto môže namietať že je to len môj subjektívny pocit, ale dá sa to dokázať aj priamym dôkazom a to je hmatateľná zmena v spoločnosti hlavne čo sa týka Mariána Kotlebu a jeho strany.
Kým ešte v roku 2016 v diskusiách pod videami, článkami všetci vzývali Kotlebu ako spasiteľa, záchrancu, všetci len obhajovali Kotlebu, teraz som už zaznamenal, že ľudia sa rozdelili na 2 tábory – už je to tak pol na pol. Ak by Kotlebovi rástla popularita, ak by sa dostal Kotleba k moci, znamenalo by to pre Slovensko totálnu katastrofu. Je veľmi smutné, ako ľudia naivne naletia lacnej propagande.
Energeticky prečistený človek s čistým vnímaním nikdy nemôže vidieť za Kotlebom nič dobré. Je to človek v naprostom zovretí ťažkých negatívnych energetických programov a nikto nemôže vedieť aké bláznovstva by urobil ak by sa dostal k moci. Nie je to človek ktorý by bol slobodný – negatívne energetické programy ho úplne ovládajú.

Pozitívnu zmenu som zaznamenal aj v drobnom poklese popularity siekt a cirkvi.
******************************************************
Energetické vibrácie a frekvencia
Hoci vibrácie energií zneje trochu nedôveryhodne preduchovnele a ezotericky, vibračná frekvencia energií je stredobodom a základom učenia šamanizmu. V šamanizme existuje mnoho svetov a mnoho dimenzií: horné svety sú vysoko vibrujúce (rýchlou frekvenciou) a sú to tzv. "božské" "anjelské" svety plné "dobra" a "lásky" obývané milujúcimi bytosťami. Naopak pomaly vibrujúce svety (o nízkej energetickej frekvencii) sú svety "zlé" a démonické obývané démonickými bytosťami. Tieto svety sú plné utrpenia.
Aj jednotlivé naše čakry sa vibračne od seba líšia, kým dolná základná čakra má najnižšie vibrácie, temenná čakra má najvyššie vibrácie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára